iJusty Опубліковано: 14 серпня 2017 Опубліковано: 14 серпня 2017 Не заходив у тему, бачу пост мій витерли, бо рецептурні. Якщо пости вище в мою сторону адресувались то я все ще дарую, все в силі
iJusty Опубліковано: 14 серпня 2017 Опубліковано: 14 серпня 2017 Ще раз перечитав пости і думаю вони в мій адрес були. Засвітив і не дарує, сліпий, жадний) Чесно кажучи, був трохи іншої думки про контингент даного форуму. Але менталітет- він і в Африці менталітет :ay:
OlegRO Опубліковано: 14 серпня 2017 Опубліковано: 14 серпня 2017 вони в мій адрес були. iJusty, нет здесь было это сообщение https://ironflex.com.ua/phorum/index.php?showtopic=10376 я его вынес отсюда
andrew_builder Опубліковано: 26 серпня 2017 Опубліковано: 26 серпня 2017 Не заходив у тему, бачу пост мій витерли, бо рецептурні. Якщо пости вище в мою сторону адресувались то я все ще дарую, все в силі Забираю подарунок
flexdance Опубліковано: 30 серпня 2017 Опубліковано: 30 серпня 2017 Подарю код на скидку 5% на любой пакетный тур от Coral Travel. Код получен по программе Vodafone bonus. Срок действия до 25.10
Kito Опубліковано: 2 вересня 2017 Опубліковано: 2 вересня 2017 Отдам в хорошие руки 2шт тесто бустера супер коротких .
ResectoR Опубліковано: 2 вересня 2017 Опубліковано: 2 вересня 2017 Отдам в хорошие руки 2шт тесто бустера супер коротких . Если можно, то мне. Сейчас очень кстати придется.
Next_Level Опубліковано: 20 жовтня 2017 Опубліковано: 20 жовтня 2017 CardReader под MicroSD, может кому пригодится, могу кинуть в заказ, чтобы за доставку не платить.
mr.TRS Опубліковано: 20 жовтня 2017 Опубліковано: 20 жовтня 2017 CardReader под MicroSD, может кому пригодится, могу кинуть в заказ, чтобы за доставку не платить. Это такой маркетинговый ход? Купите у меня что-то , а я вам подарю что-то ненужное. Уже нет других идей как завлечь покупателя?))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз