XXR XXX Опубліковано: 10 жовтня 2020 Опубліковано: 10 жовтня 2020 есть 1 банка основного пептида в вариации base хз делаютт ли сейчас такое ) если кому-то такое надо могу отправить давай мені,як раз на змагання)
Kito Опубліковано: 10 жовтня 2020 Опубліковано: 10 жовтня 2020 ноу проблем, кидай адрес в лс. в понедельник отправлю
Пропионатычь Опубліковано: 19 січня 2021 Опубліковано: 19 січня 2021 Андрей, большое спасибо за подгон. Выручает меня частенько.
andreyyy Опубліковано: 19 січня 2021 Опубліковано: 19 січня 2021 спасибо за твое спасибо. Ты, кстати, тоже меня выручаешь не реденько
Пропионатычь Опубліковано: 11 квітня 2021 Опубліковано: 11 квітня 2021 Андрей,большое спасибо за ценный подарок.
Finanse Опубліковано: 13 квітня 2021 Опубліковано: 13 квітня 2021 Мені закинули прострочку, вітаміни "BioTech multivitamin for men" і BCAA в капсулах, я попив тиждень - не цікаво, думав викинути, але може кому треба. БЦА до кінця року 2020 був термін, а вітаміни навіть не знаю, бо пошкоджена етикетка, якось теж в 2020 вийшов термін. Показать Показать Показать
OlegRO Опубліковано: 13 квітня 2021 Опубліковано: 13 квітня 2021 тебе витамины на сушке пригодятся, ты шо
Finanse Опубліковано: 13 квітня 2021 Опубліковано: 13 квітня 2021 Ну ок, а БЦАА вже походу знайшлись бажаючі, сьогодні відправлю. Проблему вирішено :Laie_99:
Жму 3 баклахи пива с груди Опубліковано: 13 квітня 2021 Опубліковано: 13 квітня 2021 Спасибо Finanse, давно думал насчёт БЦА, а тут такая мощная возможность посмотреть лично как оно вообще, имеет ли целесообразность употреблять, а не теоретизировать.
Главмех Опубліковано: 23 серпня 2021 Опубліковано: 23 серпня 2021 Отдам непочатую виалу бустера тестостерона от Вероники... коробочка и по моему даже инструкция имеется. Непросроченный Тот бустер что ППВ +/- одни сутки. Весь состав не помню но там есть какйто эфир какойто пропионовой кислоты :-) Мне то на вечном курсе/мосту/згзт он никуда не упирался, мне больше энантаты ципионаты ундеканоаты по душе
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз