Главмех Опубліковано: 4 березня 2024 Опубліковано: 4 березня 2024 Отдам Амитриптилин - 3 пачки (купирует неврологические боли. но на мои уже не действует) Флуоксетин - 1 пачка Показать
Scythe Опубліковано: 27 жовтня 2024 Опубліковано: 27 жовтня 2024 Показать Є така хрінь. 60 мг - повна пачка, 30 мг - мінус 5 капсул. Кому потрібно - забирайте.
Cardopusher Опубліковано: 28 жовтня 2024 Опубліковано: 28 жовтня 2024 Так як сам сижу на психофармі/АД, то знаходжусь в певних чатах по обміну/даруванню таких препаратів. Можу додати тебе в чат або запитати кому потрібно. По термінам все ок?
Scythe Опубліковано: 28 жовтня 2024 Опубліковано: 28 жовтня 2024 Все норм. То мені це прописали коли було запалення нерва, але пішли побочки, тож я 5 капсул з'їв і все.
Magnum_357 Опубліковано: 29 жовтня 2024 Опубліковано: 29 жовтня 2024 Можу додати тебе в чат або запитати кому потрібно. Cardopusher, А мене можешь додати? Теж приймаю психотропи
Главмех Опубліковано: 29 жовтня 2024 Опубліковано: 29 жовтня 2024 І мене у мене пароксетин + прегабалін просто дозволяють існувати не звертаючі уваги на біль.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз