Alexey_ Опубліковано: 7 січня 2014 Опубліковано: 7 січня 2014 парни кто в киеве заберите 24 кг гирю, надо пипец. А там можно немного и доплатить за старания))) если актуально еще, заберу.
mitiay2012 Опубліковано: 7 січня 2014 Опубліковано: 7 січня 2014 если актуально еще, заберу Конечно актуально!!!! Напиши если что в ЛС что и как
Alexey_ Опубліковано: 7 січня 2014 Опубліковано: 7 січня 2014 (змінено) Конечно актуально!!!! Напиши если что в ЛС что и как В личку отписал. Змінено 7 січня 2014 користувачем Alexey_
Osindi Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 Фига с два ) Есть желающий на 24 и ты хотел 16. Товарищ оставил гири на съемной квартире. Предупредив что в течении пары дне заедут, заберут. Давайте я дам телефон хозяина квартиры, а ты или алексей__, договоритесь заехать и забрать. устроит? Ты уже в Киеве?
yobilovus Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 Давайте я дам телефон хозяина квартиры, а ты или алексей__, договоритесь заехать и забрать. устроит? Ты уже в Киеве? я в києві готовий сьогодні-завтра заїхати забрати мені потрібна 16-ка інші готовий відправити НП кому там треба ... (по темі по часу, хто як відписувався )
van9_ Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 Если есть возможность отправить новой почтой 24 я бы забрал
yobilovus Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 Если есть возможность отправить новой почтой 24 я бы забрал мітяй був перший в цій темі, соррі я був на 16 перший там ще пачка магнезії пропонувалась - теж мені любимому буде а от 8-ку ніхто не бронював здається Андрюха, черкани номерок в ЛС
yobilovus Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 В скайп кинув координати. та я лише вечером побачу, черкани в ЛС тут будь-добрий)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз