Papa Опубликовано 8 января, 2014 Опубликовано 8 января, 2014 8 никто не забрал? если нет мне можно нп выслать?
yobilovus Опубликовано 8 января, 2014 Опубликовано 8 января, 2014 8 никто не забрал? если нет мне можно нп выслать? от тут якщо йому 8-ка не потрібна, то я як заберу, можу відправити ) координати в мене вже є, поки людина трубку не бере
mitiay2012 Опубликовано 8 января, 2014 Опубликовано 8 января, 2014 small_slow как заберешь дай знать пожалуйста, буду благодарен за суету)))
yobilovus Опубликовано 8 января, 2014 Опубликовано 8 января, 2014 поки 4 дні тайм-аут довга історія - гирі в квартирі, власник поїхав у відрядження поки нічого не ясно, може бути що ті гирі залишаться у власника :-(
Osindi Опубликовано 8 января, 2014 Опубликовано 8 января, 2014 Я перепитаю у власника гирь, чи попереджав він власника квартири, що за гирями приїдуть.
yobilovus Опубликовано 8 января, 2014 Опубликовано 8 января, 2014 Я перепитаю у власника гирь, чи попереджав він власника квартири, що за гирями приїдуть. він попереджав мені так цей чувак і сказав а ще сказав що він сказав - їх можливо заберуть, а можеш і собі залишити так той чувак, якого номер ти мені дав мені сказав )) Андрюха, тут до тебе ніяких претензій, просто кажу що чув )
Osindi Опубликовано 8 января, 2014 Опубликовано 8 января, 2014 Та все ок, я ж переживаю щоб дістались достойним, а не просто лівому чуваку ) Знав би що треба будуть, то ще б в позавчора вночі не обломався би, та до себе перетягнув.
yobilovus Опубликовано 8 января, 2014 Опубликовано 8 января, 2014 Знав би що треба будуть, то ще б в позавчора вночі не обломався би, та до себе перетягнув. п"яному в третій ночі нести три гирі і пачку магнезії по троєщині - поганий знак ))) не менш поганий ніж підсвічувати 5 айфоном в темному переулку ЗІ: я думаю тут включився шкурний інтерес когось - то як не як 1к. гривень десь
Osindi Опубликовано 8 января, 2014 Опубликовано 8 января, 2014 П*яний? Скажеш ще, куди там ) Чистий як сльза ) А тащити то треба було всього метрів 500. Просто ліньки було, ще й собакою що весь час старається кудись злиняти. А бігати за нею з 3-ма гирями, було би непогане кардіо ))
yobilovus Опубликовано 8 января, 2014 Опубликовано 8 января, 2014 ще й собакою що весь час старається кудись злиняти. А бігати за нею з 3-ма гирями, було би непогане кардіо )) назріває логічна задача: в одному місці три гирі, власник, носій і собака, яка намагається втекти ) питання - як перенести гирі в інше місце, провести власника і не загубити собаку? вірна відповідь: накуя мені ваш холодильник, якщо в мене є кеди. ))))
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти