Papa Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 8 никто не забрал? если нет мне можно нп выслать?
yobilovus Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 8 никто не забрал? если нет мне можно нп выслать? от тут якщо йому 8-ка не потрібна, то я як заберу, можу відправити ) координати в мене вже є, поки людина трубку не бере
mitiay2012 Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 small_slow как заберешь дай знать пожалуйста, буду благодарен за суету)))
yobilovus Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 поки 4 дні тайм-аут довга історія - гирі в квартирі, власник поїхав у відрядження поки нічого не ясно, може бути що ті гирі залишаться у власника :-(
Osindi Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 Я перепитаю у власника гирь, чи попереджав він власника квартири, що за гирями приїдуть.
yobilovus Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 Я перепитаю у власника гирь, чи попереджав він власника квартири, що за гирями приїдуть. він попереджав мені так цей чувак і сказав а ще сказав що він сказав - їх можливо заберуть, а можеш і собі залишити так той чувак, якого номер ти мені дав мені сказав )) Андрюха, тут до тебе ніяких претензій, просто кажу що чув )
Osindi Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 Та все ок, я ж переживаю щоб дістались достойним, а не просто лівому чуваку ) Знав би що треба будуть, то ще б в позавчора вночі не обломався би, та до себе перетягнув.
yobilovus Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 Знав би що треба будуть, то ще б в позавчора вночі не обломався би, та до себе перетягнув. п"яному в третій ночі нести три гирі і пачку магнезії по троєщині - поганий знак ))) не менш поганий ніж підсвічувати 5 айфоном в темному переулку ЗІ: я думаю тут включився шкурний інтерес когось - то як не як 1к. гривень десь
Osindi Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 П*яний? Скажеш ще, куди там ) Чистий як сльза ) А тащити то треба було всього метрів 500. Просто ліньки було, ще й собакою що весь час старається кудись злиняти. А бігати за нею з 3-ма гирями, було би непогане кардіо ))
yobilovus Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 ще й собакою що весь час старається кудись злиняти. А бігати за нею з 3-ма гирями, було би непогане кардіо )) назріває логічна задача: в одному місці три гирі, власник, носій і собака, яка намагається втекти ) питання - як перенести гирі в інше місце, провести власника і не загубити собаку? вірна відповідь: накуя мені ваш холодильник, якщо в мене є кеди. ))))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз