mr.TRS Опубліковано: 13 липня 2015 Опубліковано: 13 липня 2015 треба відправити три скупа мезо перемішаних з дьогтем)))) Хорошая идея )) Жаль уже плюсанул ,буду должен + П.с."Как мёд, так и ложкой "
Crocop Опубліковано: 13 липня 2015 Опубліковано: 13 липня 2015 щось давно нічого не дарив ніхто. подарую(при умові що ви сплатите доставку) по одній порції(всі три порції в одні руки) АПС мезоморф хемо рейдж з геранню старий напалм з ДМАА я б попробовал)
dozer Опубліковано: 13 липня 2015 Опубліковано: 13 липня 2015 треба відправити три скупа мезо перемішаних з дьогтем)))) Да просто спросил) так что, я получу три пробника или нет? А может ещё ложку и бочку мёда в придачу ? я не против, только доставка за твой счет)
corsa_fan Опубліковано: 13 липня 2015 Опубліковано: 13 липня 2015 я бы отведал предтреники если мона) тем более вроде бы с Одессы вы)
Highbury_Heroes Опубліковано: 13 липня 2015 Опубліковано: 13 липня 2015 щось давно нічого не дарив ніхто. подарую(при умові що ви сплатите доставку) по одній порції(всі три порції в одні руки) АПС мезоморф хемо рейдж з геранню старий напалм з ДМАА Я бы с радостью забрал Доставку, естественно, оплачу
col34 Опубліковано: 14 липня 2015 Опубліковано: 14 липня 2015 по 1 комплекту передтренув комплексів отримують VUBlack Highbury_Heroes від Highbury_Heroes чекаю реквізити в лс. Подарую тому кому захочу,а не тому хто перший відпише. 210 грамів протеїна 80 екстрім павер смак тірамісу(на сировині островія мілкі ленд) +1 порція целукор перформанс вей
VUBlack Опубліковано: 14 липня 2015 Опубліковано: 14 липня 2015 Показать по 1 комплекту передтренув комплексів отримують VUBlack вже чекаю доставки. Дякую
corsa_fan Опубліковано: 14 липня 2015 Опубліковано: 14 липня 2015 по 1 комплекту передтренув комплексів отримують VUBlack Highbury_Heroes від Highbury_Heroes чекаю реквізити в лс. Подарую тому кому захочу,а не тому хто перший відпише. 210 грамів протеїна 80 екстрім павер смак тірамісу(на сировині островія мілкі ленд) +1 порція целукор перформанс вей ого-го ты разошелся! круть круто!!
Valery Опубліковано: 14 липня 2015 Опубліковано: 14 липня 2015 Подарую тому кому захочу,а не тому хто перший відпише. 210 грамів протеїна 80 екстрім павер смак тірамісу(на сировині островія мілкі ленд) +1 порція целукор перформанс вей Я заберу. Отпишу в личку.
mace_od Опубліковано: 14 липня 2015 Опубліковано: 14 липня 2015 с Одессы,тоже б взял,если еще не все растеребанили
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз