VUBlack Опубліковано: 14 липня 2015 Опубліковано: 14 липня 2015 Col34, спасибо за предтрены! ps Че вы ваще решила что col с Одессы?
col34 Опубліковано: 15 липня 2015 Опубліковано: 15 липня 2015 відправив бонуси Highbury_Heroes corsa_fan за протеїн ще не вирішив кому подарувати
VUBlack Опубліковано: 15 липня 2015 Опубліковано: 15 липня 2015 Показать за протеїн ще не вирішив кому подарувати та отдай дядьке Валу, много пользы форуму приносит
corsa_fan Опубліковано: 16 липня 2015 Опубліковано: 16 липня 2015 Col34, благодарочка за предтреники! завтра отведаю что нибудь. Бо летом тяжко заниматься капец. СПАСИБО!!!
Highbury_Heroes Опубліковано: 21 липня 2015 Опубліковано: 21 липня 2015 по 1 комплекту передтренув комплексів отримують Highbury_Heroes Огромное спасибо товарищу за пацанский подгон Хорошие pw всегда согреют душу)
col34 Опубліковано: 21 липня 2015 Опубліковано: 21 липня 2015 апну темку! кому не цікаво проходим мимо. одже подарую кому за хочу. креатин моногідрат Олімп,залишок порядка 50-70 грам,зважувати лінь) 8 порцій креатину гідрогхлориду з пажитником мускул теч креакор. 40 грам(5-6 порцій) аланіну з транспортною системою Олімп бета-аланін експлод. 5 порцій Клома фарма метілдрен АТП таож завалявся ополіскувач Listerine 95 мл.строк до 10/2014 (думаю навряд чи з ним щось сталось)) кому цікаво відправлю весь комплект новою поштою,при умові що ви сплатите за доставку. PS коли пишете мені в лс,слідкуйте за орфографією,та точно висловлйте думки,щоб я не гадав над розшифровкою. PPS попередній прот уходить дядьку Валу.
Eag1e Опубліковано: 22 липня 2015 Опубліковано: 22 липня 2015 апну темку! кому не цікаво проходим мимо. одже подарую кому за хочу. креатин моногідрат Олімп,залишок порядка 50-70 грам,зважувати лінь) 8 порцій креатину гідрогхлориду з пажитником мускул теч креакор. 40 грам(5-6 порцій) аланіну з транспортною системою Олімп бета-аланін експлод. 5 порцій Клома фарма метілдрен АТП таож завалявся ополіскувач Listerine 95 мл.строк до 10/2014 (думаю навряд чи з ним щось сталось)) кому цікаво відправлю весь комплект новою поштою,при умові що ви сплатите за доставку. PS коли пишете мені в лс,слідкуйте за орфографією,та точно висловлйте думки,щоб я не гадав над розшифровкою. PPS попередній прот уходить дядьку Валу. Добрый вечер с удовольствием приму дар)
Тарас Ф. Опубліковано: 23 липня 2015 Опубліковано: 23 липня 2015 апну темку! кому не цікаво проходим мимо. одже подарую кому за хочу. креатин моногідрат Олімп,залишок порядка 50-70 грам,зважувати лінь) 8 порцій креатину гідрогхлориду з пажитником мускул теч креакор. 40 грам(5-6 порцій) аланіну з транспортною системою Олімп бета-аланін експлод. 5 порцій Клома фарма метілдрен АТП таож завалявся ополіскувач Listerine 95 мл.строк до 10/2014 (думаю навряд чи з ним щось сталось)) кому цікаво відправлю весь комплект новою поштою,при умові що ви сплатите за доставку. Я б з задоволенням прийняв такий подарунок. Особливо цікавлять креатини, аланін і метілдрен. Спробував би у зв'язці перед тренуваннями.
col34 Опубліковано: 23 липня 2015 Опубліковано: 23 липня 2015 Я б з задоволенням прийняв такий подарунок. кандидатури було багато,але ось зявився достойний кандидат. без ваганннь презент їде Тарасу. напиши дані для відправки в лс :connie_pizza-1:
Тарас Ф. Опубліковано: 23 липня 2015 Опубліковано: 23 липня 2015 Дякую за подарунок. Дані для відправки написав в лічку.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз