VUBlack Опубликовано 14 июля, 2015 Опубликовано 14 июля, 2015 Col34, спасибо за предтрены! ps Че вы ваще решила что col с Одессы?
col34 Опубликовано 15 июля, 2015 Опубликовано 15 июля, 2015 відправив бонуси Highbury_Heroes corsa_fan за протеїн ще не вирішив кому подарувати
VUBlack Опубликовано 15 июля, 2015 Опубликовано 15 июля, 2015 Показать за протеїн ще не вирішив кому подарувати та отдай дядьке Валу, много пользы форуму приносит
corsa_fan Опубликовано 16 июля, 2015 Опубликовано 16 июля, 2015 Col34, благодарочка за предтреники! завтра отведаю что нибудь. Бо летом тяжко заниматься капец. СПАСИБО!!!
Highbury_Heroes Опубликовано 20 июля, 2015 Опубликовано 20 июля, 2015 по 1 комплекту передтренув комплексів отримують Highbury_Heroes Огромное спасибо товарищу за пацанский подгон Хорошие pw всегда согреют душу)
col34 Опубликовано 21 июля, 2015 Опубликовано 21 июля, 2015 апну темку! кому не цікаво проходим мимо. одже подарую кому за хочу. креатин моногідрат Олімп,залишок порядка 50-70 грам,зважувати лінь) 8 порцій креатину гідрогхлориду з пажитником мускул теч креакор. 40 грам(5-6 порцій) аланіну з транспортною системою Олімп бета-аланін експлод. 5 порцій Клома фарма метілдрен АТП таож завалявся ополіскувач Listerine 95 мл.строк до 10/2014 (думаю навряд чи з ним щось сталось)) кому цікаво відправлю весь комплект новою поштою,при умові що ви сплатите за доставку. PS коли пишете мені в лс,слідкуйте за орфографією,та точно висловлйте думки,щоб я не гадав над розшифровкою. PPS попередній прот уходить дядьку Валу.
Eag1e Опубликовано 22 июля, 2015 Опубликовано 22 июля, 2015 апну темку! кому не цікаво проходим мимо. одже подарую кому за хочу. креатин моногідрат Олімп,залишок порядка 50-70 грам,зважувати лінь) 8 порцій креатину гідрогхлориду з пажитником мускул теч креакор. 40 грам(5-6 порцій) аланіну з транспортною системою Олімп бета-аланін експлод. 5 порцій Клома фарма метілдрен АТП таож завалявся ополіскувач Listerine 95 мл.строк до 10/2014 (думаю навряд чи з ним щось сталось)) кому цікаво відправлю весь комплект новою поштою,при умові що ви сплатите за доставку. PS коли пишете мені в лс,слідкуйте за орфографією,та точно висловлйте думки,щоб я не гадав над розшифровкою. PPS попередній прот уходить дядьку Валу. Добрый вечер с удовольствием приму дар)
Тарас Ф. Опубликовано 23 июля, 2015 Опубликовано 23 июля, 2015 апну темку! кому не цікаво проходим мимо. одже подарую кому за хочу. креатин моногідрат Олімп,залишок порядка 50-70 грам,зважувати лінь) 8 порцій креатину гідрогхлориду з пажитником мускул теч креакор. 40 грам(5-6 порцій) аланіну з транспортною системою Олімп бета-аланін експлод. 5 порцій Клома фарма метілдрен АТП таож завалявся ополіскувач Listerine 95 мл.строк до 10/2014 (думаю навряд чи з ним щось сталось)) кому цікаво відправлю весь комплект новою поштою,при умові що ви сплатите за доставку. Я б з задоволенням прийняв такий подарунок. Особливо цікавлять креатини, аланін і метілдрен. Спробував би у зв'язці перед тренуваннями.
col34 Опубликовано 23 июля, 2015 Опубликовано 23 июля, 2015 Я б з задоволенням прийняв такий подарунок. кандидатури було багато,але ось зявився достойний кандидат. без ваганннь презент їде Тарасу. напиши дані для відправки в лс :connie_pizza-1:
Тарас Ф. Опубликовано 23 июля, 2015 Опубликовано 23 июля, 2015 Дякую за подарунок. Дані для відправки написав в лічку.
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти