Тарас Ф. Опубліковано: 28 липня 2015 Опубліковано: 28 липня 2015 Показатьапну темку!кому не цікаво проходим мимо.одже подарую кому за хочу.креатин моногідрат Олімп,залишок порядка 50-70 грам,зважувати лінь)8 порцій креатину гідрогхлориду з пажитником мускул теч креакор.40 грам(5-6 порцій) аланіну з транспортною системою Олімп бета-аланін експлод.5 порцій Клома фарма метілдрен АТПтаож завалявся ополіскувач Listerine 95 мл.строк до 10/2014 (думаю навряд чи з ним щось сталось))кому цікаво відправлю весь комплект новою поштою,при умові що ви сплатите за доставку.PS коли пишете мені в лс,слідкуйте за орфографією,та точно висловлйте думки,щоб я не гадав над розшифровкою.PPS попередній прот уходить дядьку Валу. В подарунок отримав, навіть, більше, ніж було обіцяно. Додатково отримав порцію Хемо рейджа і курячої каші від Пауер про. Буду пробувати. Всі продукти, крім моногідрату, для мене нові. Гідрохлорид пробував тільки в чистому вигляді. Ще раз дякую. Все прийшло акуратно запаковане та підписане.
flexdance Опубліковано: 7 серпня 2015 Опубліковано: 7 серпня 2015 Шорты для бега Nike, размер М Бегал пару раз Причина дарения - трошки удачно курсанул, размер М давно не мой) Показать Показать
cowboybeebop Опубліковано: 7 серпня 2015 Опубліковано: 7 серпня 2015 Шорты для бега Nike, размер МБегал пару раз Причина дарения - трошки удачно курсанул, размер М давно не мой) Показать Показать С удовольствием приму в дар :-) как раз мой размерчик...
flexdance Опубліковано: 7 серпня 2015 Опубліковано: 7 серпня 2015 С удовольствием приму в дар :-) как раз мой размерчик... Шорты ушли cowboybeebop )
cowboybeebop Опубліковано: 7 серпня 2015 Опубліковано: 7 серпня 2015 Шорты ушли cowboybeebop ) Класс!!! Спасибо, щас в личку отпишусь.
Cardopusher Опубліковано: 8 серпня 2015 Опубліковано: 8 серпня 2015 Может ком нужно. С насадками не угадал :( А баночки уже пустые. Может кому нужно для сыпучих, на работу носитьь или хз Показать
Eag1e Опубліковано: 9 серпня 2015 Опубліковано: 9 серпня 2015 Может ком нужно.С насадками не угадал :( А баночки уже пустые. Может кому нужно для сыпучих, на работу носитьь или хз Показать Здравствуйте,а насадки на какую зубную щетку?
Cardopusher Опубліковано: 9 серпня 2015 Опубліковано: 9 серпня 2015 я когда открывал упаковку, отодрал всю инфомрацию ( завтра сфоткаю сам разьем. брал на орал б.
Axwell Опубліковано: 15 серпня 2015 Опубліковано: 15 серпня 2015 (змінено) я когда открывал упаковку, отодрал всю инфомрацию ( завтра сфоткаю сам разьем. брал на орал б. можешь по приезду с моря сфокать поближе разъем ? я бы у тебя купил их Змінено 15 серпня 2015 користувачем Axwell
Cardopusher Опубліковано: 21 серпня 2015 Опубліковано: 21 серпня 2015 можешь по приезду с моря сфокать поближе разъем ? я бы у тебя купил их Я уже жду автобус в Одессе) Утром/обед выложу фото
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз