peregar Опубліковано: 15 січня 2014 Опубліковано: 15 січня 2014 Не перебор ли за такое варны давать итд? мне казалось не форум молодых мама, и бабушек вязальщиц=( видать ты в грустной игре Судья =( очень грустной(((( Год назад за открытый мат две недели бана я выписывал как с куста... за завуалированный неделя ридонли. Ты просто позже зарегился, а я этот год сильно занят был))))) Не привык еще, но привыкнешь, еще и нравится начнет)))
Osindi Опубліковано: 15 січня 2014 Опубліковано: 15 січня 2014 Не перебор ли за такое варны давать итд? мне казалось не форум молодых мама, и бабушек вязальщиц=( видать ты в грустной игре Судья =( очень грустной(((( Решать модераторам. Не исключаю что я перебарщиваю. А интересно, ты сможешь сформулировать что, на твой взгляд, "перебор"? Не стебусь. Действительно интересно.
D.i.m.a.s. Опубліковано: 15 січня 2014 Опубліковано: 15 січня 2014 видать ты в грустной игре Судья =( очень грустной(((( Весёлая ферма?
yobilovus Опубліковано: 15 січня 2014 Опубліковано: 15 січня 2014 не, стоп! щось тут пішло обговорення не в тому руслі на форумі мат заборонений (п. 1.6. конституції) від сьогодні і найближчих два тижні якщо я, як модератор, зможу зрозуміти що то мат, чи завуальований мат, чи перекручений мат (аналогічно це стосується кратинок, гіфок і т.д.), то буду роздавати попередження (варни) через два тижні якщо мене не замінусують і на забанять - буду роздавати бани, як написав вище перегар також, раджу всім учасникам перечитати перший пост теми Секс, еротика - там за недотримання, буду також валити варни ) ЗІ: моє рішення можем обговорити, але не думаю що воно поміняється
t04k2 Опубліковано: 15 січня 2014 Опубліковано: 15 січня 2014 Решать модераторам. Не исключаю что я перебарщиваю. А интересно, ты сможешь сформулировать что, на твой взгляд, "перебор"? Не стебусь. Действительно интересно. оставить все как было ибо и так мата было не так много, а за пз.ц и йухИ и тд давать ворны ну яхз=(
D.i.m.a.s. Опубліковано: 15 січня 2014 Опубліковано: 15 січня 2014 Вот такие дела... Теперь не только "завуалированный" мат, а еще и намек на завуалированный... пс. Сегодня купил охуелит. Случайно пузырек перевернул... Сижу весь в охуелите тут!
yobilovus Опубліковано: 15 січня 2014 Опубліковано: 15 січня 2014 оставить все как было ибо и так мата было не так много, а за пз.ц и йухИ и тд давать ворны ну яхз=( для кого я ось це написав? від сьогодні і найближчих два тижні якщо я, як модератор, зможу зрозуміти що то мат, чи завуальований мат, чи перекручений мат (аналогічно це стосується кратинок, гіфок і т.д.), то буду роздавати попередження (варни)
t04k2 Опубліковано: 15 січня 2014 Опубліковано: 15 січня 2014 оставить все как было ибо и так мата было не так много, а за пз.ц и йухИ и тд давать ворны ну яхз=( где тут мат? для кого я ось це написав? не вижу мата....
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз