yobilovus Опубліковано: 15 січня 2014 Опубліковано: 15 січня 2014 а с чего вдруг все так строго стало? вище відповідь
D.i.m.a.s. Опубліковано: 15 січня 2014 Опубліковано: 15 січня 2014 а правила як були, так і є, я їх не редагував і не відміняв, просто до старожилів було більш лояльне відношення пришел Осинди и напомнил о правилах? =)) ти про тему сексу пам"ятаєш першу і чого її знесли? тут почали постити порнуху вже стару знесли і нову строго регламентували так вроде ж нет там порнухи... чего вдрух потому и спрашиваю...
yobilovus Опубліковано: 15 січня 2014 Опубліковано: 15 січня 2014 а давайте не будемо читати між рядків? ти про тему сексу пам"ятаєш першу і чого її знесли? тут почали постити порнуху вже стару знесли і нову строго регламентували
t04k2 Опубліковано: 15 січня 2014 Опубліковано: 15 січня 2014 пришел Осинди и напомнил о правилах? =)) так вроде ж нет там порнухи... чего вдрух потому и спрашиваю... Кстати запостил там 1 раз письку ( или тоже мат?) мне прс отписал что так и так я все понял и больше не постил адекватно и хорошо, а тут вот началось.....
D.i.m.a.s. Опубліковано: 15 січня 2014 Опубліковано: 15 січня 2014 Ребят, есть предложение! ;) Саше (админу) плюсуем в карму так : "За свободу слова!"
D.i.m.a.s. Опубліковано: 15 січня 2014 Опубліковано: 15 січня 2014 Шановнэ панство, шо ж мы делать то будем? Предлагаю перманент! Оборжался ппц ) Показатьhttps://www.youtube.com/watch?v=qShUplJwEv8
D.i.m.a.s. Опубліковано: 16 січня 2014 Опубліковано: 16 січня 2014 Ну так как? Забанили революционера уже? :dc:
Cardopusher Опубліковано: 16 січня 2014 Опубліковано: 16 січня 2014 включите автоцензор на форуме. мб? Чтобы слова автоматом заменялись. например слово Показатьгандон заменялось словами "резиновый карман"Слово ПоказатьБлядь на слова "девушка легкого поведения"и так далее
D.i.m.a.s. Опубліковано: 16 січня 2014 Опубліковано: 16 січня 2014 дайте ему кто-нить два ворна =) чтобы он во-первых маты под спойлеры не прятал, а во-вторых тему почитал, прежде чем постить... Саша уже отвечал сегодня на этот вопрос...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз