yobilovus Опубліковано: 16 січня 2014 Опубліковано: 16 січня 2014 Как минимум ни один человек не высказался в поддержку моего предложения а то ти випадково не ігнориш мої пости?
Osindi Опубліковано: 16 січня 2014 Опубліковано: 16 січня 2014 а то ти випадково не ігнориш мої пости? Юра, так ти ж посадова особа. В тебе, як у модератора, варіантів немає, окрім як відреагувати в сторону підтримки існуючих правил форуму. Ти свою громадську позицію не висловив. Лише як посадова особа. Я поважаю тебе і як людину і як модератора. Решта модераторів вирішили за краще відмовчатись, чи віджартуватись, лише би карму собі не псувати.
yobilovus Опубліковано: 16 січня 2014 Опубліковано: 16 січня 2014 Решта модераторів вирішили за краще відмовчатись, чи віджартуватись, лише би карму собі не псувати. більше того, я вчора вночі в бані сидів, за підпис з матюками, для справледливості )) І тут не лише реакція на твої пости - все чуть глибше
Erik Опубліковано: 16 січня 2014 Опубліковано: 16 січня 2014 більше того, я вчора вночі в бані сидів, за підпис з матюками, для справледливості )) І тут не лише реакція на твої пости - все чуть глибше сам себя забанил? сурово но справедливо, сказано боротся-боролся :bm:
Osindi Опубліковано: 16 січня 2014 Опубліковано: 16 січня 2014 Я, власне, розумію дилему. Все ж ББ спорт дорослих і, в переважній більшості, чоловіків. В декого залишились пережитки дитинства, коли вважалось чим більше матів скажеш, тим доросліший. В декого робота така. Дехто хоч на форумі дає волю почуттям, а в житті ввічлива та інтелігентна людина. На мій погляд, щоб цієї уникнути дилеми, найкращим варіантом буде змінити п.1.6 Конституції Форуму, добавивши туди слово "Зловживання". Це буде досить узагальнено й буде давати модераторам місце для вибору різних по тяжкості покарань порушникам даного пункту правил. А зараз вони вимушені дотримуватись Правил, а правила забороняють мат взагалі, у всіх проявах.
wake Опубліковано: 16 січня 2014 Опубліковано: 16 січня 2014 Я, власне, розумію дилему. Все ж ББ спорт дорослих і, в переважній більшості, чоловіків. В декого залишились пережитки дитинства, коли вважалось чим більше матів скажеш, тим доросліший. В декого робота така. Дехто хоч на форумі дає волю почуттям, а в житті ввічлива та інтелігентна людина. На мій погляд, щоб цієї уникнути дилеми, найкращим варіантом буде змінити п.1.6 Конституції Форуму, добавивши туди слово "Зловживання". Це буде досить узагальнено й буде давати модераторам місце для вибору різних по тяжкості покарань порушникам даного пункту правил. А зараз вони вимушені дотримуватись Правил, а правила забороняють мат взагалі, у всіх проявах. Тупые качки, что тут еще скажешь. Я за то, тоб-бы можно было, но в правильном контексте и мере, мат считаю частью русского языка, иногда он нужен.
Osindi Опубліковано: 16 січня 2014 Опубліковано: 16 січня 2014 Тупые качки, что тут еще скажешь. Прошу прощения, но не надо мне приписывать того, чего я не говорил. И так уже навлек на себя негатива на год вперед. На форуме множество умных и образованных людей.
NoDVa777 Опубліковано: 16 січня 2014 Опубліковано: 16 січня 2014 Решта модераторів вирішили за краще відмовчатись, чи віджартуватись, лише би карму собі не псувати. Где вопрос, адресованный модераторам?! Че-то упустил. Или ты в ЛС писал всем?
D.i.m.a.s. Опубліковано: 16 січня 2014 Опубліковано: 16 січня 2014 більше того, я вчора вночі в бані сидів, за підпис з матюками, для справледливості )) І тут не лише реакція на твої пости - все чуть глибше Стоп, Юра, шота тут не так =) Давай поговорим как качки ;) Всё это странно - впечатлительность, эмоциональность, раздача ворнов вчерашняя, закрытие темы секса, забанивание самого себя... о_О может пора сходить сдать анализы на эстро с пролактином? :bm:
OlegRO Опубліковано: 16 січня 2014 Опубліковано: 16 січня 2014 (змінено) Как минимум ни один человек не высказался в поддержку моего предложения (кроме "+" в репе от Олега)я хотел плюсануть, но настройки репы форума .. такие настройки репы форума :ppc: вот обещанный ipb_badwords.xml у меня он многое заменяет на [вырезан мат] если надо на *** , то акелпадом ctrl+R - заменить [вырезан мат] на *** - заменить всё ipb_badwords.zip Змінено 16 січня 2014 користувачем OlegRO
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз