Faust Опубліковано: 23 серпня 2013 Опубліковано: 23 серпня 2013 щось не клеїться а так? :ab: хотя думаю можно и более 10 по такой цене заказать банка выходит 55грн
yobilovus Опубліковано: 23 серпня 2013 Опубліковано: 23 серпня 2013 у вівторок кину бабло приватом куда скажете
paraschyk1 Опубліковано: 23 серпня 2013 Опубліковано: 23 серпня 2013 HusH, PRS, ну шо там? Ну шо як на срачку? Я ж не у відпустці і в носі не длубаюсь цілими днями. Тільки сьогодні по обіді дозвонився до чела о 22гій заберу. Якщо нова почта у понеділок працюе все всім вишлю.
wolf Опубліковано: 23 серпня 2013 Опубліковано: 23 серпня 2013 Ну шо як на срачку? Я ж не у відпустці і в носі не длубаюсь цілими днями. Тільки сьогодні по обіді дозвонився до чела о 22гій заберу. Якщо нова почта у понеділок працюе все всім вишлю. работает, но день укороченный(по субботнему расписанию работают)
HusH Опубліковано: 23 серпня 2013 Автор Опубліковано: 23 серпня 2013 Ну шо як на срачку? Я ж не у відпустці і в носі не длубаюсь цілими днями. Тільки сьогодні по обіді дозвонився до чела о 22гій заберу. Якщо нова почта у понеділок працюе все всім вишлю. Рома, все остальное высылай на меня, я единственный знаю что кому, вроде бы)
paraschyk1 Опубліковано: 23 серпня 2013 Опубліковано: 23 серпня 2013 Рома, все остальное высылай на меня, я единственный знаю что кому, вроде бы) Ок в понедельник вышлю. Скинь в лс куда,кому.
Cell Опубліковано: 23 серпня 2013 Опубліковано: 23 серпня 2013 Ок в понедельник вышлю. :dance3: :d_training: :JC_doubleup: :dv: Ну шо як на срачку? Я ж не у відпустці і в носі не длубаюсь цілими днями. Тільки сьогодні по обіді дозвонився до чела о 22гій заберу. Якщо нова почта у понеділок працюе все всім вишлю. Тебе явно нужно в отпуск)) :connie_running: :dv: :l_diver:
HusH Опубліковано: 23 серпня 2013 Автор Опубліковано: 23 серпня 2013 Вот что мне ответил посредник по поводу оставшихся двух футболок: "1 перевыслали, вторую если не придет на след неделе, вернут деньги"
t04k2 Опубліковано: 23 серпня 2013 Опубліковано: 23 серпня 2013 я тоже хочу шорты такие компресионные есть у кого?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз