col34 Опубліковано: 28 липня 2015 Опубліковано: 28 липня 2015 тільки їв і декілка пробніків валяється клома фарма метілдрн АМП
Dmitrol Опубліковано: 28 липня 2015 Опубліковано: 28 липня 2015 тільки їв і декілка пробніків валяється клома фарма метілдрн АМП И как "прёт"?
Ark Опубліковано: 28 липня 2015 Опубліковано: 28 липня 2015 И как "прёт"? єрунда й те і друге. вангую,що не попре)
Highbury_Heroes Опубліковано: 28 липня 2015 Опубліковано: 28 липня 2015 Метилдрен :JC_doubledown: Я бы по нему не стал судить. Если бы я судил эфедрин по метилдрену, то считал бы, что это гавно А по сабжам: слишком много позитивных отзывов, чтобы не попробовать
col34 Опубліковано: 28 липня 2015 Опубліковано: 28 липня 2015 Метилдрен :JC_doubledown: Я бы по нему не стал судить. Если бы я судил эфедрин по метилдрену, то считал бы, что это гавно А по сабжам: слишком много позитивных отзывов, чтобы не попробовать від кого відгуки?як має перти? лінь шукати про амп. помоєму маркетингова бульбашка
Highbury_Heroes Опубліковано: 28 липня 2015 Опубліковано: 28 липня 2015 помоєму маркетингова бульбашка Вот мы и выясним) И по реа и по ампц отзывы есть на рус истрчниках, и, особенно, на англ. Кстати, поковырявшись, выяснилось, что форум ббком довольно информативен и люди там есть очень даже сведущие
Highbury_Heroes Опубліковано: 29 липня 2015 Опубліковано: 29 липня 2015 Если есть желащие взять на пробу немного амп цитрата и реа, пишите в лс Подниму, зафлудили
Tonyy Опубліковано: 10 серпня 2015 Опубліковано: 10 серпня 2015 Кто то тарился на сайте https://ru.aliexpress.com/?
MaJ0r Опубліковано: 10 серпня 2015 Опубліковано: 10 серпня 2015 Кто то тарился на сайте https://ru.aliexpress.com/? ты серьезно так про Али спрашиваешь или смущает русскоязычная версия сайта?
Cardopusher Опубліковано: 10 серпня 2015 Опубліковано: 10 серпня 2015 Я думал, что людей которые там ниче не покупали, уже нет (
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз