SHOTA Опубликовано 19 декабря, 2008 Опубликовано 19 декабря, 2008 у нас також ціни на спорт. харч. піднялися, але несуттєво. тимбільше мені почали робити нормальні скидки :D мне делают скидку в 15%
palyanucya Опубликовано 19 декабря, 2008 Опубликовано 19 декабря, 2008 мне делают скидку в 15% прикольно! :)
Manvelian Опубликовано 24 декабря, 2008 Опубликовано 24 декабря, 2008 прикольно! :) Привіт всім..мені дуже прийемно бути на вашому форумі... Підскажіть будь ласка якої фірми потрібно купити чи яку ви порадите....протеїнів...всаа....глютамин ...приблизно серед качества....и де можна в києві іх купити...якщо є запрет на рекламму...напишіть будь ласка на мейл...Aramo777@ukr.net....,буду дуже вдячний....будь ласка!!!...заране спасиба
Schranz Опубликовано 24 декабря, 2008 Опубликовано 24 декабря, 2008 (изменено) спробуй вансітон, дивлячись на те що ти студент, тобі якраз підійде й по ціні й по якості)) так само як і мені))) www.delmas.kiev.ua Изменено 24 декабря, 2008 пользователем Schranz
Admin Опубликовано 25 декабря, 2008 Опубликовано 25 декабря, 2008 Привіт всім..мені дуже прийемно бути на вашому форумі... Підскажіть будь ласка якої фірми потрібно купити чи яку ви порадите....протеїнів...всаа....глютамин ...приблизно серед качества....и де можна в києві іх купити...якщо є запрет на рекламму...напишіть будь ласка на мейл...Aramo777@ukr.net....,буду дуже вдячний....будь ласка!!!...заране спасиба Поищи тут: sportika.com.ua, atlantika.com.ua
palyanucya Опубликовано 25 декабря, 2008 Опубликовано 25 декабря, 2008 Оооо! у адміна нова зачьотна аваторка! :D
Admin Опубликовано 25 декабря, 2008 Опубликовано 25 декабря, 2008 Захотелось чего-то веселенького!! :D
Vladimir Ishchuk Опубликовано 26 декабря, 2008 Опубликовано 26 декабря, 2008 Захотелось чего-то веселенького!! :D Крутий!!! А якже ш негативний вплив куріння? :D :D :D
Vladik Опубликовано 26 декабря, 2008 Опубликовано 26 декабря, 2008 спробуй вансітон, дивлячись на те що ти студент, тобі якраз підійде й по ціні й по якості)) так само як і мені))) www.delmas.kiev.ua Да ваш ванситон не намного дешевле чем импорт... А больше всего не нравилось мне-вес-0,9 кг! :angry: Трудно еще 100 гр досыпать?!
palyanucya Опубликовано 26 декабря, 2008 Опубликовано 26 декабря, 2008 Да ваш ванситон не намного дешевле чем импорт... А больше всего не нравилось мне-вес-0,9 кг! :angry: Трудно еще 100 гр досыпать?! ага є такого трошки у них :D думаю собі прикупити мультигейнера їхнього 2 пачки розпробувати, що він собою представляє! :)
Рекомендуемые сообщения