Перейти к содержанию

протыки, амины, вссаа

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
у нас також ціни на спорт. харч. піднялися, але несуттєво. тимбільше мені почали робити нормальні скидки :D

мне делают скидку в 15%

• Ответов 1.1 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• 81eg

135

• Ark

47

• Outlawif

44

• Nik

41

Топ авторов темы

• 81eg

81eg 135 публикаций

• Ark

Ark 47 публикаций

• Outlawif

Outlawif 44 публикации

• Nik

Nik 41 публикация

Опубликовано
прикольно! :)

Привіт всім..мені дуже прийемно бути на вашому форумі...

Підскажіть будь ласка якої фірми потрібно купити чи яку ви порадите....протеїнів...всаа....глютамин ...приблизно серед качества....и де можна в києві іх купити...якщо є запрет на рекламму...напишіть будь ласка на мейл...Aramo777@ukr.net....,буду дуже вдячний....будь ласка!!!...заране спасиба

Опубликовано (изменено)

спробуй вансітон, дивлячись на те що ти студент, тобі якраз підійде й по ціні й по якості)) так само як і мені)))

www.delmas.kiev.ua

Изменено пользователем Schranz
Опубликовано
Привіт всім..мені дуже прийемно бути на вашому форумі...

Підскажіть будь ласка якої фірми потрібно купити чи яку ви порадите....протеїнів...всаа....глютамин ...приблизно серед качества....и де можна в києві іх купити...якщо є запрет на рекламму...напишіть будь ласка на мейл...Aramo777@ukr.net....,буду дуже вдячний....будь ласка!!!...заране спасиба

Поищи тут: sportika.com.ua, atlantika.com.ua

Опубликовано

Захотелось чего-то веселенького!! :D

Опубликовано
Захотелось чего-то веселенького!! :D

Крутий!!! А якже ш негативний вплив куріння? :D :D :D

Опубликовано
спробуй вансітон, дивлячись на те що ти студент, тобі якраз підійде й по ціні й по якості)) так само як і мені)))

www.delmas.kiev.ua

Да ваш ванситон не намного дешевле чем импорт... А больше всего не нравилось мне-вес-0,9 кг! :angry: Трудно еще 100 гр досыпать?!

Опубликовано
Да ваш ванситон не намного дешевле чем импорт... А больше всего не нравилось мне-вес-0,9 кг! :angry: Трудно еще 100 гр досыпать?!

ага є такого трошки у них :D

думаю собі прикупити мультигейнера їхнього 2 пачки розпробувати, що він собою представляє! :)

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...