OlegRO Опубліковано: 1 березня 2016 Опубліковано: 1 березня 2016 завидую работать надо в нормальных клубах
andreyyy Опубліковано: 1 березня 2016 Опубліковано: 1 березня 2016 Как я тебе завидую ))). так содомия - это ж того... гомосятина )))
XXR XXX Опубліковано: 1 березня 2016 Опубліковано: 1 березня 2016 редко там стал бывать -забыл че и бесит) кстате у меня в одном зале помост есть для тяги так по нему редко кто топчится, особо немешали ни когда
my_fair_lady Опубліковано: 1 березня 2016 Опубліковано: 1 березня 2016 в любом случае то не такая содомия как вам бы понравилась)))))))
Valery Опубліковано: 1 березня 2016 Опубліковано: 1 березня 2016 так содомия - это ж того... гомосятина ))) На йоге, между телками ? О_о...
my_fair_lady Опубліковано: 1 березня 2016 Опубліковано: 1 березня 2016 у нас и мужчины ходят)))) в субботу 3-4 притаскиваются один еще начал на пилатес ходить в группу по вторникам)
Valery Опубліковано: 1 березня 2016 Опубліковано: 1 березня 2016 у нас и мужчины ходят)))) в субботу 3-4 притаскиваются Именно они и творят содомию ? ))). Вечером...
andreyyy Опубліковано: 1 березня 2016 Опубліковано: 1 березня 2016 Именно они и творят содомию ? ))) А ты думаешь, на пилатес с йогой ходят гетеросексуалы? )
Valery Опубліковано: 1 березня 2016 Опубліковано: 1 березня 2016 Исключительно. Там даже справку от врача требуют... Дискриминация, мля... Куда гею или лесби податься, ума не приложу...
my_fair_lady Опубліковано: 1 березня 2016 Опубліковано: 1 березня 2016 как говорит мой муж, "на йогу ходят барышень снимать, другого повода я придумать не могу"))))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз