Outlawif Опубліковано: 16 жовтня 2013 Опубліковано: 16 жовтня 2013 Да там и фоткать-то запрещали... Могу попробовать записать. Пока что-то тянут с гантелями, никак не сделают. А в зал когда выбираюсь изредка, то сам хожу. Но если представится возможность - сниму видео )
yobilovus Опубліковано: 16 жовтня 2013 Опубліковано: 16 жовтня 2013 а в мене панічна боязнь коли я присідаю з великою вагою, якщо не зможу встати то скину штангу з спини на підлогу, гриф трісне посередині а так як бліни будуть ще на грифі, то вони потягнуть кінці грифа вниз. В результаті буде стричати два дуже гострих кінці грифу під кутом догори в мою сторону в мене потемніє в очах, оскільки я не зміг встати і витратив на все свої сили. буду відходити від рами і обов"язково впаду на один з цих гострих кінців, повільно сповзу до підлоги, посмикуючись і весело бризкаючи кров"ю похрапувати в агонії ЗІ: хто бачив Хеппі Трі Френдс зрозуміє
t04k2 Опубліковано: 16 жовтня 2013 Опубліковано: 16 жовтня 2013 а в мене панічна боязнь коли я присідаю з великою вагою, якщо не зможу встати то скину штангу з спини на підлогу, гриф трісне посередині а так як бліни будуть ще на грифі, то вони потягнуть кінці грифа вниз. В результаті буде стричати два дуже гострих кінці грифу під кутом догори в мою сторону в мене потемніє в очах, оскільки я не зміг встати і витратив на все свої сили. буду відходити від рами і обов"язково впаду на один з цих гострих кінців, повільно сповзу до підлоги, посмикуючись і весело бризкаючи кров"ю похрапувати в агонії ЗІ: хто бачив Хеппі Трі Френдс зрозуміє сколько ты приседаешь?)))
t04k2 Опубліковано: 16 жовтня 2013 Опубліковано: 16 жовтня 2013 допишу сразу тоже бывают такие мысли xD
Redixin Опубліковано: 16 жовтня 2013 Опубліковано: 16 жовтня 2013 а в мене панічна боязнь коли я присідаю з великою вагою, якщо не зможу встати то скину штангу з спини на підлогу, гриф трісне посередині а так як бліни будуть ще на грифі, то вони потягнуть кінці грифа вниз. В результаті буде стричати два дуже гострих кінці грифу під кутом догори в мою сторону в мене потемніє в очах, оскільки я не зміг встати і витратив на все свої сили. буду відходити від рами і обов"язково впаду на один з цих гострих кінців, повільно сповзу до підлоги, посмикуючись і весело бризкаючи кров"ю похрапувати в агонії ЗІ: хто бачив Хеппі Трі Френдс зрозуміє ты столько со стоек не снимешь , не волнуйся )) если гриф нормальный конечно )
Scythe Опубліковано: 16 жовтня 2013 Опубліковано: 16 жовтня 2013 а в мене панічна боязнь коли я присідаю з великою вагою, якщо не зможу встати то скину штангу з спини на підлогу, гриф трісне посередині а так як бліни будуть ще на грифі, то вони потягнуть кінці грифа вниз. В результаті буде стричати два дуже гострих кінці грифу під кутом догори в мою сторону в мене потемніє в очах, оскільки я не зміг встати і витратив на все свої сили. буду відходити від рами і обов"язково впаду на один з цих гострих кінців, повільно сповзу до підлоги, посмикуючись і весело бризкаючи кров"ю похрапувати в агонії ЗІ: хто бачив Хеппі Трі Френдс зрозуміє Да не переживай ты так) Гриф не треснет при падении так как ты попросту не сможешь его сбросить и соответственно у тебя всего-то навсего сломается позвоночник) Ну или как вариант под весом штанги ты упадёшь вперёд, подбородок хряснется об пол и осколки костей пробьют мозг. И никакой хлещущей крови)
Outlawif Опубліковано: 16 жовтня 2013 Опубліковано: 16 жовтня 2013 Гриф либо треснет лежа на спине, либо не треснет вообще. У меня был случай когда гриф согнулся в местах удара, когда я со сштангой споткнулся слегка о резиновый коврик и она упала на страховочные упоры, вот там где ударилась - согнулась. Но гриф был херовый, сталь не каленая какая-то, он был дубовый и не пружинил. А чтобы треснул - такого вообще не слышал.
Outlawif Опубліковано: 16 жовтня 2013 Опубліковано: 16 жовтня 2013 Муха? Не Славиком случайно зовут? Хотя вряд ли... Нет, его Сашей зовут. Он по стронгу выступал неплохо раньше.
D.i.m.a.s. Опубліковано: 16 жовтня 2013 Опубліковано: 16 жовтня 2013 Может Юра с эксклюзивным чугунным грифом приседает )))
yobilovus Опубліковано: 16 жовтня 2013 Опубліковано: 16 жовтня 2013 А чтобы треснул - такого вообще не слышал. то вже було в нас на форумі https://www.youtube.com/watch?v=2-MMqykLscs і то я так переживаю безпідставно, але щось кожен раз в моїх коконатах якийсь дискомфорт через велику вагу присідаю там небагато - 170-160 кг. Ну или как вариант под весом штанги ты упадёшь вперёд, подбородок хряснется об пол и осколки костей пробьют мозг. вперед не страшно, я з стойок для присідання не виходжу, а там страховочні опори
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз