Finanse Опубліковано: 7 травня 2021 Опубліковано: 7 травня 2021 Ахаха, боже збав! Це зовсім інша людина.
Jus Опубліковано: 7 травня 2021 Опубліковано: 7 травня 2021 щоб веселіше було вдвох ходити. "убей меня бог" как говорят англичане... а что - на тренировку ходят, чтобы там "веселее" было?! Меня бы любой напарник, даже самый лепший кореш, только раздражал бы и мешал
Franklin78 Опубліковано: 7 травня 2021 Опубліковано: 7 травня 2021 Согласен с Jus. С напарником всегда находятся какие-то дурацкие темы потрындеть, время теряешь. Одному лучше.
promius Опубліковано: 7 травня 2021 Опубліковано: 7 травня 2021 А кто же подстрахует? Кто окинет критическим взглядом технику исполнения? Я если шо тоже сам тренируюсь. Но мне можно, я социопат.
Outlawif Опубліковано: 7 травня 2021 Опубліковано: 7 травня 2021 социопат Правильно говорить мизантроп и интроверт )
promius Опубліковано: 7 травня 2021 Опубліковано: 7 травня 2021 Но я не люблю социум, а не тропов и вертов.
XXR XXX Опубліковано: 8 травня 2021 Опубліковано: 8 травня 2021 Согласен с Jus. С напарником всегда находятся какие-то дурацкие темы потрындеть, время теряешь. Одному лучше. коли був з напарником то по пісєть ми могли тіки після трені і то на скільки сил вистачить.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз