BamMargena Опубліковано: 20 травня 2014 Автор Опубліковано: 20 травня 2014 а кто знает что этим кочкам в голову прийдет , надо быть внимательным Дык я и так внимателен, ибо они даунеровцы, от таких можно чего угодно ожидать. Кстати, я таки вспомнил о том, что они говорили, дескать они за днр потому как иначе сюда приедут бандеровцы, вставят в жопу автомат и заставят кричать слава Украине.. видимо они и вправду латентные))
D.i.m.a.s. Опубліковано: 20 травня 2014 Опубліковано: 20 травня 2014 а чого ти вибачаєшся? сам мабуть сушиш коли відросте?неа, не успевает отрастать :bm: щойно задумався - що я ніколи не задумувався як після душу моя мошонка стає сухою.... от не можу з впевненістю сказати що я її витираю рушником ... може сама висихаєточно! будем считать, что когда ты выходишь из душа, идешь в спальню (например), у тебя по полу дорожка капель воды с мошонки :ag: доповню твій список пунктом № 3 3. Пеніс візуально довший чорд! самый важный пункт бльо :Koshechka_08:
andreyyy Опубліковано: 20 травня 2014 Опубліковано: 20 травня 2014 чорд! самый важный пункт бльо :Koshechka_08: А если еще гонаду не колоть, то на фоне остального вообще гигантским будет!
explosive Опубліковано: 20 травня 2014 Опубліковано: 20 травня 2014 А если еще гонаду не колоть, то на фоне остального вообще гигантским будет! все-таки лучше колоть))
D.i.m.a.s. Опубліковано: 20 травня 2014 Опубліковано: 20 травня 2014 А если еще гонаду не колоть, то на фоне остального вообще гигантским будет! А если еще скинуть кил 30-40, то пипец жесть как будет выгодно смотреться на фоне дрищавого тельца :bm:
AT0N Опубліковано: 20 травня 2014 Опубліковано: 20 травня 2014 ходят голяком и надрачивают у зеркал А ты точно в качалку ходишь? Судя по описанию какая-то кончалка получаййайцо.
BamMargena Опубліковано: 20 травня 2014 Автор Опубліковано: 20 травня 2014 А ты точно в качалку ходишь? Судя по описанию какая-то кончалка получаййайцо. Имею в виду надрачивают бицепс.. а ты шо подумал? :ag:
VUBlack Опубліковано: 20 травня 2014 Опубліковано: 20 травня 2014 якщо нормальний атлетичний чувак десь там крикне - то не проблема, а якщо дрищ на ізоляції біцепса - то смішно як мінімум, але мені не заважає абсолютно... а якщо дрищ на жимі? єдине що мене в залі відволікає - дівчата без ліфчиків, станова, присідання і мертва тяга дівчат з одягом в обтяжку )) раныше в нашому залі було дуже мало дівчат, не заважали, тепер чи через фінансову кризу, чи що, понабігало...А я дівчат люблю, ще й жінка була вагітна.... Блин, опростоволосился я ( Если честно, не знал, что такое "муде" и подумал на х..р ты че сектор газа - сказка, не слушал?
Osindi Опубліковано: 20 травня 2014 Опубліковано: 20 травня 2014 ты че сектор газа - сказка, не слушал? +100500!!! ))) Именно оттуда и узнал это слово )
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз