ryzhyk1992 Опубліковано: 5 липня 2013 Опубліковано: 5 липня 2013 Всім привіт , значить в мене таке питання : На 3ьох останніх треніровка , десь на 2 вправу починає сильно тошнити , при цьому взагалі неможливо робити підхід В понеділок робив жим 4 по 8-10 розводки 4 по 8 -10 і почалось пішов посидів 10 хвилин , вмився холодною водою , трошки пройшло , ше позаймався годинку і пішов до дому В серду підтягування 3-12 тяга гантелі 4-10 станова і після другого підходу знов тошнить Сьогодні робив ноги , присідав 5-8 жим ногами і після першого підходу знов хочеться Бе-бе:( Хто підкаже , в чому причина , буду дуже вдячний за всяку допомогу!
Bund Опубліковано: 5 липня 2013 Опубліковано: 5 липня 2013 Причин може багато. Переїв, дуже велика інтенсивність тренувань, дуже спекотно в залі тощо.
Outlawif Опубліковано: 5 липня 2013 Опубліковано: 5 липня 2013 Как питаешься? До этих 3х тренировок как тренировался?
yobilovus Опубліковано: 5 липня 2013 Опубліковано: 5 липня 2013 вже було таке запитання на форумі пошук допоможе
ryzhyk1992 Опубліковано: 5 липня 2013 Автор Опубліковано: 5 липня 2013 Ну значить викладую шо маю:) Сьогодні в залі було приблизно 23 Пульс який був в середу на становій 169-162 Пульс на присяді сьогодні 157 Займаюсь нормально від серпня- вересня 2012, до того також займався , якшо це так можна назвати Стабільно перед треніровкою , з"їдаю , молочку аля гуркулес , манку , гречеку , рис + стабільно якись пляцочок:) вже було таке запитання на форумі пошук допоможе якшо можна ссилку , бо я прошуршав , перд тим як створити тему
andreyyy Опубліковано: 5 липня 2013 Опубліковано: 5 липня 2013 Стабільно перед треніровкою , з"їдаю , молочку аля гуркулес , манку , гречеку , рис + стабільно якись пляцочок:) Это перед тренировкой? Я бы обрыгался. Одно дело бицепс подрачивать, а другое затянуться поясом, что все содержимое желудка уже начинает проситься наружу, наклониться за штангой и начать делать становую. Я даже не представляю. На тяжелых приседах-тяге я даже водичку аккуратно пью, т.к. во время сильной потуги при затянутом лифтерском поясе начинает даже водичка бунтовать в желудке.
yobilovus Опубліковано: 5 липня 2013 Опубліковано: 5 липня 2013 Стабільно перед треніровкою , з"їдаю це за скільки часу перед? має біти мінімум дві години де м"ясо? в пляцочку? якшо можна ссилку , бо я прошуршав , перд тим як створити тему тут
Bund Опубліковано: 5 липня 2013 Опубліковано: 5 липня 2013 це за скільки часу перед? має біти мінімум дві години де м"ясо? в пляцочку? тут Якщо дуже інтенсивне тренування, то і 2-годинну їжу можна виблювати.
ryzhyk1992 Опубліковано: 5 липня 2013 Автор Опубліковано: 5 липня 2013 це за скільки часу перед? має біти мінімум дві години де м"ясо? в пляцочку? тут приблизно поїв 30 -40 хвилин зібрався, і 50 хвилин топаю в зал як ж без мяса , якшо про білки , то в суміші яку хряцаю , співвідношення 20 білка і 70 вуглів Якщо дуже інтенсивне тренування, то і 2-годинну їжу можна виблювати. хз якось весь час обходився без блювання
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз