ryzhyk1992 Опубликовано 5 июля, 2013 Опубликовано 5 июля, 2013 Всім привіт , значить в мене таке питання : На 3ьох останніх треніровка , десь на 2 вправу починає сильно тошнити , при цьому взагалі неможливо робити підхід В понеділок робив жим 4 по 8-10 розводки 4 по 8 -10 і почалось пішов посидів 10 хвилин , вмився холодною водою , трошки пройшло , ше позаймався годинку і пішов до дому В серду підтягування 3-12 тяга гантелі 4-10 станова і після другого підходу знов тошнить Сьогодні робив ноги , присідав 5-8 жим ногами і після першого підходу знов хочеться Бе-бе:( Хто підкаже , в чому причина , буду дуже вдячний за всяку допомогу!
Bund Опубликовано 5 июля, 2013 Опубликовано 5 июля, 2013 Причин може багато. Переїв, дуже велика інтенсивність тренувань, дуже спекотно в залі тощо.
Outlawif Опубликовано 5 июля, 2013 Опубликовано 5 июля, 2013 Как питаешься? До этих 3х тренировок как тренировался?
yobilovus Опубликовано 5 июля, 2013 Опубликовано 5 июля, 2013 вже було таке запитання на форумі пошук допоможе
ryzhyk1992 Опубликовано 5 июля, 2013 Автор Опубликовано 5 июля, 2013 Ну значить викладую шо маю:) Сьогодні в залі було приблизно 23 Пульс який був в середу на становій 169-162 Пульс на присяді сьогодні 157 Займаюсь нормально від серпня- вересня 2012, до того також займався , якшо це так можна назвати Стабільно перед треніровкою , з"їдаю , молочку аля гуркулес , манку , гречеку , рис + стабільно якись пляцочок:) вже було таке запитання на форумі пошук допоможе якшо можна ссилку , бо я прошуршав , перд тим як створити тему
andreyyy Опубликовано 5 июля, 2013 Опубликовано 5 июля, 2013 Стабільно перед треніровкою , з"їдаю , молочку аля гуркулес , манку , гречеку , рис + стабільно якись пляцочок:) Это перед тренировкой? Я бы обрыгался. Одно дело бицепс подрачивать, а другое затянуться поясом, что все содержимое желудка уже начинает проситься наружу, наклониться за штангой и начать делать становую. Я даже не представляю. На тяжелых приседах-тяге я даже водичку аккуратно пью, т.к. во время сильной потуги при затянутом лифтерском поясе начинает даже водичка бунтовать в желудке.
yobilovus Опубликовано 5 июля, 2013 Опубликовано 5 июля, 2013 Стабільно перед треніровкою , з"їдаю це за скільки часу перед? має біти мінімум дві години де м"ясо? в пляцочку? якшо можна ссилку , бо я прошуршав , перд тим як створити тему тут
Bund Опубликовано 5 июля, 2013 Опубликовано 5 июля, 2013 це за скільки часу перед? має біти мінімум дві години де м"ясо? в пляцочку? тут Якщо дуже інтенсивне тренування, то і 2-годинну їжу можна виблювати.
ryzhyk1992 Опубликовано 5 июля, 2013 Автор Опубликовано 5 июля, 2013 це за скільки часу перед? має біти мінімум дві години де м"ясо? в пляцочку? тут приблизно поїв 30 -40 хвилин зібрався, і 50 хвилин топаю в зал як ж без мяса , якшо про білки , то в суміші яку хряцаю , співвідношення 20 білка і 70 вуглів Якщо дуже інтенсивне тренування, то і 2-годинну їжу можна виблювати. хз якось весь час обходився без блювання
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти