andreyyy Опубліковано: 5 липня 2013 Опубліковано: 5 липня 2013 приблизно поїв 30 -40 хвилин зібрався, і 50 хвилин топаю в зал як ж без мяса , якшо про білки , то в суміші яку хряцаю , співвідношення 20 білка і 70 вуглів хз якось весь час обходився без блювання тебе уже все ответили. Не тренируйся на полный желудок, отъедайся после тренировки сколько в тебя влезит. Уже несколько человек сказали, что дело в этом. Или ты думаешь, есть секрет какой-то чтобы можно было обожраться и на тренировке чтобы не тошнило?
t04k2 Опубліковано: 5 липня 2013 Опубліковано: 5 липня 2013 а может у него давление поднимается?) я когда к врачу пошел она сразу за давление мое взялась, или может нервы у него + в зале убивается)) из за этого тоже может быть)) ну у меня было примерно такое, пил таблетки все прошло
yobilovus Опубліковано: 5 липня 2013 Опубліковано: 5 липня 2013 в мене наприклад якщо я слабо поїв перед тренуванням (за 1,5 години мінімум) то теж підтошнює, але власне від голодухи. коли був жиробасіком, такого не спостерігалось
Outlawif Опубліковано: 5 липня 2013 Опубліковано: 5 липня 2013 Еще можно к толковому невропатологу сходить. Однако толкового найти будет непросто...
t04k2 Опубліковано: 5 липня 2013 Опубліковано: 5 липня 2013 Еще можно к толковому невропатологу сходить. Однако толкового найти будет непросто... вот про это и писал))) а вот найти толкового тяжело))) ну мне наверно повезло)) нервы, тошнота и еще пару симптомов прошли)) таблетки помогли))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз