OlegRO Опубліковано: 29 листопада 2022 Опубліковано: 29 листопада 2022 Вернутся темщики, и госслужащие за дармовщиной только кто ее будет обеспечивать теперь? это ранее более 6 миллионов госов получали из бюджета хер за что и воровали мульены теперь делить деньги "неубитой росии" будет проблемно
Outlawif Опубліковано: 29 листопада 2022 Опубліковано: 29 листопада 2022 В Канаде дают рабочую визу на 3 года Я нашего канадца послушал, не хочу в Канаду капец как)) Зарплата та же, все кратно дороже, налогов больше, а недвига вообще неподъемная... Я не понимаю, как они живут так хорошо(
MaJ0r Опубліковано: 29 листопада 2022 Опубліковано: 29 листопада 2022 Да везде подобные грабли. А где лучше ситуация с ценами на недвигу, то и зарплаты не такие. Хотя конечно везде есть какие-то варианты
MrGreenZ Опубліковано: 29 листопада 2022 Опубліковано: 29 листопада 2022 знайомі баришні з дітьми? Ні, молоді і скоріш за все самотні. Не одружені так точно. І це в принципі теж проблема. Чую нас чекає дефіцит молодих дівчат..
MrGreenZ Опубліковано: 29 листопада 2022 Опубліковано: 29 листопада 2022 зараз повертатися дивно, невідомо яка ще зима буде. є сенс вже пересидіти деінде, якщо є можливість. особливо з дітьми. Это точно. Я не хочу уезжать в принципе, но на эту зиму пожалуй уехал бы. Она будет тяжела, работать не просто, в принципе выходит, но на нервы давит.
MrGreenZ Опубліковано: 29 листопада 2022 Опубліковано: 29 листопада 2022 Я нашего канадца послушал, не хочу в Канаду капец как)) Зарплата та же, все кратно дороже, налогов больше, а недвига вообще неподъемная... Я не понимаю, как они живут так хорошо( Да как живут, в долг же) Я сам с Канады вернулся в свое время, хотя как война началась порой приходили мысли, что возможно стоило и потерпеть. Но ехать все равно никуда не хочется.
MaJ0r Опубліковано: 29 листопада 2022 Опубліковано: 29 листопада 2022 Ні, молоді і скоріш за все самотні. Не одружені так точно MrGreenZ, Видно от круга общения зависит. У меня пару жен друзей там и пока не собираются назад, у жены несколько жен с детьми. Все в официальных браках и нормальных отношениях. Кто из них вернется, еще вопрос, т.к. возможно не все захотят назад.
Outlawif Опубліковано: 29 листопада 2022 Опубліковано: 29 листопада 2022 У меня пару жен друзей там Очень много жен друзей. Тут на форуме есть чьи семьи за бугром. Я думаю бОльшая часть выехавших - с детьми. Насчет дефицита - надо не забывать что парней у нас тоже дефицит, и эти потери точно никогда не вернутся (
my_fair_lady Опубліковано: 30 листопада 2022 Опубліковано: 30 листопада 2022 Ні, молоді і скоріш за все самотні. Не одружені так точно. І це в принципі теж проблема. Чую нас чекає дефіцит молодих дівчат.. незаміжні тоді вже) дефіцит буде пропорційним. самій ще закордоном якось вигребти можна, але з працевлаштуванням теж далеко не шоколад. щоб підтверджувати кваліфікацію, а не мити посуд, то треба мати фінансову подушку, мінімум на півроку. ну або спонсора чи хоча б родичів/друзів, в яких можна пожити. або жити у стрьомних гуртожитках з сирійцями. повторюся - вимушена міграція - це геть не те саме, щоб добровільна та спланована. ще й через те, що мільйони таких самих мігрантів розповзлися Європою, і у європейців є стереотип, що раз людина втекла від війни, вона погодиться на будь-які умови і будь-що взагалі. Это точно. Я не хочу уезжать в принципе, но на эту зиму пожалуй уехал бы. Она будет тяжела, работать не просто, в принципе выходит, но на нервы давит. ну ми через це хату в селі і купили і набір для виживання) на крайняк замовимо ще Старлінк, та й якось протягнемо. чоловік сто разів пропонував, щоб я поїхала до родичів закордон. не хочу. розумію чітко, що мені там морально буде набагато тяжче.
OlegRO Опубліковано: 30 листопада 2022 Опубліковано: 30 листопада 2022 дефіцит буде пропорційним. странное заявление
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз