MrGreenZ Опубликовано 2 декабря, 2022 Опубликовано 2 декабря, 2022 там надо определенной формой мышления обладать А в чем выражается?
my_fair_lady Опубликовано 2 декабря, 2022 Опубликовано 2 декабря, 2022 С богатством сложнее немного, там надо определенной формой мышления обладать. Все остальное приложится. +1. хоча без мінімального стартового капіталу не відкрити нічого, навіть районну кав'ярню у МАФі. але проблема насправді не відкрити, а не прогоріти. десь читала статистику, що до 80% малого бізнесу прогорає у перший рік, бо люди не прорахували вкладення, прибутки, кон'юнктуру ринку, конкуренцію, клієнтуру, за скільки часу вони хоча б у 0 вийдуть ітеде ітепе. свій бізнес - це пахота 24/7, особливо перші роки. а якщо далі не знайти блискучих менеджерів, то і довше. кому дуже цікаво про бізнеси доступною мовою - у Дантеса на каналі була раніше рубрика "Я делаю бизнес". це подивитися, офігіть, і зрозуміти що для успішного бізнесу одного стартового капіталу замало. гроші не роблять гроші самі по собі.
my_fair_lady Опубликовано 2 декабря, 2022 Опубликовано 2 декабря, 2022 А в чем выражается? чисто моя думка - це певний такий талант. вміння нестандартно мислити, кризовий менеджмент, швидко вчитися і відчувати, що у тренді, підмічати недоліки конкурентів, розумітися на економічних процесах, що на ринку відбувається, куди вигідніше вкласти. у більшості наших співгромадян, на жаль, базові знання з економіки нижче плінтусу. якщо досі актуальні відео "а давайте порахуємо і офігіємо, що при СРСР виявляється усе не так дешево було".
MrGreenZ Опубликовано 2 декабря, 2022 Опубликовано 2 декабря, 2022 хоча без мінімального стартового капіталу не відкрити нічого, навіть районну кав'ярню у МАФі. Более того, мелкий бизнес это как правило и остается мелким бизнесом. Тот же средний класс, только работа на себя. У меня такое впечатление, что большинство людей среднего класса упирается в определенный потолок, после которого рост почти останавливается. Это условные 5, в исключительных случаях 10 тысяч долларов в месяц, которые по идее могут заработать топовые айтишники, менеджеры и прочие высокооплачиваемые наемные работники. Так же и с мелким бизнесом, кто смог преодолеть потолок, тот уже развивается в сторону среднего бизнеса, а потом возможно и к большому дорастет. Но большинство так и остается на уровне среднего класса.
Ork Yason Опубликовано 2 декабря, 2022 Опубликовано 2 декабря, 2022 как ты себе представляешь ситуацию, когда большинство мелкого бизнеса доростает до крупного? ))))
MrGreenZ Опубликовано 2 декабря, 2022 Опубликовано 2 декабря, 2022 как ты себе представляешь ситуацию, когда большинство мелкого бизнеса доростает до крупного? )))) Да никак, понятно что это в принципе невозможно. Я имел ввиду, что мелкий бизнес как правило не сильно отличается от условного айтишника на контракте.
Outlawif Опубликовано 2 декабря, 2022 Опубликовано 2 декабря, 2022 в чем выражается? Большая заинтересованность в получении денег. Все, что тебя окружает - способ получить деньги. Ты рассматриваешь все вокруг именно так. Включая сами деньги. И конечная цель всегда деньги. Этому нельзя научиться. Наверное. Разве что с совсем мелкого возраста тебя должен воспитывать в таком ключе.
AT0N Опубликовано 2 декабря, 2022 Опубликовано 2 декабря, 2022 я начинал свой бизнес с 150грн Ти довго працював, а потім помер дядько та залишив тобі мільон долларів? :) Якщо ти дійсно сам піднявся з нізів, тоді respect тобі та поважуха. Як я й казав, таких як ти - одиниці. До того ж, ти нагойдався та повбивав усіх конкурентів працюєш у дуже неконкурентоспроможнійі галузі. 80% малого бізнесу прогорає у перший рік. За статистикою близько 5% людей тільки спроможні займатися підприємництвом.
my_fair_lady Опубликовано 2 декабря, 2022 Опубликовано 2 декабря, 2022 Да никак, понятно что это в принципе невозможно. Я имел ввиду, что мелкий бизнес как правило не сильно отличается от условного айтишника на контракте. так, в цілому десь так і виходить, ми вже рахували. або в тебе бізнес як хобі, щось що тобі реально цікаво, це знов-таки ж трохи інше. умовно кажучи, ти фанат мотоциклів, і у тебе СТО для мотоциклів, і ти собі у кайф працюєш із тим, що тобі цікаво. у тому списку відео, що я скинула, мені дуже подобається кейс чоловіка, який почав спаржею займатися. він колишній інвестиційний банкір, якщо не помиляюся, але завжди хотів себе спробувати у аграрному бізнесі. тобто по суті просто вибрав собі нішу до душі, а як фінанси вкладати і усе прораховувати, він і до того знав. За статистикою близько 5% людей тільки спроможні займатися підприємництвом. так, просто не усі себе критично оцінюють))) підприємництво - це теж талант такий собі. а талановитих людей у будь-якій галузі не так щоб дуже високий відсоток.
Ork Yason Опубликовано 2 декабря, 2022 Опубликовано 2 декабря, 2022 Да никак, понятно что это в принципе невозможно. Я имел ввиду, что мелкий бизнес как правило не сильно отличается от условного айтишника на контракте. все не могут быть айтишниками и все не могут быть мелким бизнесом я про уровень доходов -а не про тип занятости
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти