Перейти до публікації

Эмиграция и работа за границей

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
там надо определенной формой мышления обладать

А в чем выражается?

• Відповіді 752
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• MrGreenZ

125

• Outlawif

119

• MaJ0r

61

• OlegRO

50

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
С богатством сложнее немного, там надо определенной формой мышления обладать. Все остальное приложится.

+1. хоча без мінімального стартового капіталу не відкрити нічого, навіть районну кав'ярню у МАФі.

але проблема насправді не відкрити, а не прогоріти. десь читала статистику, що до 80% малого бізнесу прогорає у перший рік, бо люди не прорахували вкладення, прибутки, кон'юнктуру ринку, конкуренцію, клієнтуру, за скільки часу вони хоча б у 0 вийдуть ітеде ітепе.

свій бізнес - це пахота 24/7, особливо перші роки. а якщо далі не знайти блискучих менеджерів, то і довше.

кому дуже цікаво про бізнеси доступною мовою - у Дантеса на каналі була раніше рубрика "Я делаю бизнес". це подивитися, офігіть, і зрозуміти що для успішного бізнесу одного стартового капіталу замало. гроші не роблять гроші самі по собі.

Опубліковано:
А в чем выражается?

чисто моя думка - це певний такий талант. вміння нестандартно мислити, кризовий менеджмент, швидко вчитися і відчувати, що у тренді, підмічати недоліки конкурентів, розумітися на економічних процесах, що на ринку відбувається, куди вигідніше вкласти.

у більшості наших співгромадян, на жаль, базові знання з економіки нижче плінтусу. якщо досі актуальні відео "а давайте порахуємо і офігіємо, що при СРСР виявляється усе не так дешево було".

Опубліковано:
хоча без мінімального стартового капіталу не відкрити нічого, навіть районну кав'ярню у МАФі.

Более того, мелкий бизнес это как правило и остается мелким бизнесом. Тот же средний класс, только работа на себя. У меня такое впечатление, что большинство людей среднего класса упирается в определенный потолок, после которого рост почти останавливается. Это условные 5, в исключительных случаях 10 тысяч долларов в месяц, которые по идее могут заработать топовые айтишники, менеджеры и прочие высокооплачиваемые наемные работники. Так же и с мелким бизнесом, кто смог преодолеть потолок, тот уже развивается в сторону среднего бизнеса, а потом возможно и к большому дорастет. Но большинство так и остается на уровне среднего класса.

Опубліковано:

как ты себе представляешь ситуацию, когда большинство мелкого бизнеса доростает до крупного? ))))

Опубліковано:
как ты себе представляешь ситуацию, когда большинство мелкого бизнеса доростает до крупного? ))))

Да никак, понятно что это в принципе невозможно. Я имел ввиду, что мелкий бизнес как правило не сильно отличается от условного айтишника на контракте.

Опубліковано:
в чем выражается?
Большая заинтересованность в получении денег. Все, что тебя окружает - способ получить деньги. Ты рассматриваешь все вокруг именно так. Включая сами деньги. И конечная цель всегда деньги. Этому нельзя научиться. Наверное. Разве что с совсем мелкого возраста тебя должен воспитывать в таком ключе.
Опубліковано:
я начинал свой бизнес с 150грн

Ти довго працював, а потім помер дядько та залишив тобі мільон долларів? :) Якщо ти дійсно сам піднявся з нізів, тоді respect тобі та поважуха. Як я й казав, таких як ти - одиниці. До того ж, ти нагойдався та повбивав усіх конкурентів працюєш у дуже неконкурентоспроможнійі галузі.

80% малого бізнесу прогорає у перший рік.

За статистикою близько 5% людей тільки спроможні займатися підприємництвом.

Опубліковано:
Да никак, понятно что это в принципе невозможно. Я имел ввиду, что мелкий бизнес как правило не сильно отличается от условного айтишника на контракте.

так, в цілому десь так і виходить, ми вже рахували. або в тебе бізнес як хобі, щось що тобі реально цікаво, це знов-таки ж трохи інше.

умовно кажучи, ти фанат мотоциклів, і у тебе СТО для мотоциклів, і ти собі у кайф працюєш із тим, що тобі цікаво.

у тому списку відео, що я скинула, мені дуже подобається кейс чоловіка, який почав спаржею займатися. він колишній інвестиційний банкір, якщо не помиляюся, але завжди хотів себе спробувати у аграрному бізнесі. тобто по суті просто вибрав собі нішу до душі, а як фінанси вкладати і усе прораховувати, він і до того знав.

За статистикою близько 5% людей тільки спроможні займатися підприємництвом.

так, просто не усі себе критично оцінюють))) підприємництво - це теж талант такий собі. а талановитих людей у будь-якій галузі не так щоб дуже високий відсоток.

Опубліковано:

все не могут быть айтишниками

и все не могут быть мелким бизнесом

я про уровень доходов -а не про тип занятости

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...