Перейти до публікації

Эмиграция и работа за границей

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Хз, можливо ми в різних інфополях, та по темі "хейту айтішників" тільки тут читаю. Прямо "честь касти груддю захищають", борючись з повітряними млинами. Навмисне фріків вишукуєте?

• Відповіді 752
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• MrGreenZ

125

• Outlawif

119

• MaJ0r

61

• OlegRO

50

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Вооот, вооот о чем мы говорим, раз мы айтишники, значит у нас сразу каста, паранойя и бог знает что еще! Типичный пример предвзятого отношения к айтишникам! :)

Опубліковано:
Хз, можливо ми в різних інфополях, та по темі "хейту айтішників" тільки тут читаю. Прямо "честь касти груддю захищають", борючись з повітряними млинами. Навмисне фріків вишукуєте?
та щось теж не чув,щоб прям так гнобили айтівців)

Опубліковано:
Не все, кто выехал, в обязательном порядке платил взятку.

Там написано, що чоловік, який хоче, щоб в Україні не було корупції, виїхав з України місяц тому, верогідно, завдяки тому, що в Україні є корупція.

даже если кто-то выехал за взятку, он имеет полное право не хотеть возвращаться в страну из-за коррупции и это абсолютно не смешно, не абсурдно и не глупо. Это никак не противоречит логике.

Тоді в тебе згорів логічний модуль. Перепаяй.

У нас во-первых очень часто без взятки не получить даже того, что тебе положено по закону. почему бы не использовать против гнилой системы ее же оружие?

В цьому і є біда України: в нормальних країнах посадовець за хабар робить те, що по закону робити не повинен, а у нас тільки за хабар посадовець зробить те, що повинен робити за законом.

Таким чином можна виправдовувати будь-який злочин. Посадовець краде гроші тому, що всі теж крадуть, а він, на відміну від усіх, на ці гроші нагодує безпритульних котиків.

Старая добрая классовая ненависть к "выскочкам" айтишникам, которые своим умом смогли выучить английский и программирование, что дало им возможность зарабатывать намного больше обычного обывателя.

Ненавість тут від того, що айтишники - це єдині інтелектуали у країні, які заробляють пристойні гроші тому, що працюють на "забугор". Чомусь місцеві математики, фізики, інженери та ін. інтелектуали, не менш розумні, не мають такого попиту у "забугор'ї", тому останній уй без солі доїдають. Приміром, Відлов за місяц заробляє більше грошей, ніж я заробив за усе своє життя. Ненавиджу Відлова! :JC_spank: :soldier4:

Опубліковано:
Там написано, що чоловік, який хоче, щоб в Україні не було корупції, виїхав з України місяц тому, верогідно, завдяки тому, що в Україні є корупція.

Спасибо за разъяснение, но я умею читать.

Опубліковано:
Типичный пример предвзятого отношения к айтишникам! :)
0utlaw,

У нас типично предвзятое отношение к людям любой профессии. Строители, врачи, учителя, бизнесмены... козлы все и к ногтю всех.

Опубліковано:
, виїхав з України місяц тому, верогідно,
тысячи и сейчас выезжают ПО закону

Опубліковано:
згорів логічний модуль
Докажи.
В цьому і є біда України
Одна из. Многих.

Опубліковано:

Из моих знакомых - большая часть работяги и предприниматели.

Первые там явно больше получают

Вторые думали что правила ведения бизнеса здесь - приемоимы там

Из ацтишников ну пара

Один мой сотрудник давно в Канаду двигал.

Ну вот хочет он детям счастливое будущее)

Опубліковано:

чет ваше обсуждение навеяло:

Когда я за рулем — ненавижу пешеходов,

когда я не за рулем — ненавижу водителей,

а когда я на велосипеде — ненавижу вообще всех!

PS. И вспомнилось предвзятое отношение разок было в Киеве)) только недавно переехал, жена с работы возвращалась мимо парикмахерской, говорю, зайди, спроси почем стрижки - 150, ну на сл день пришщел стричься, сел, стригусь, слово за слово сказал что в ИТ работаю, достригся - спрашиваю сколько - 300, я чутка прифигел))

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...