Перейти до публікації

Arnold Classic Europe 2013

Рекомендовані повідомлення

• Відповіді 266
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• wolf

100

• ( VAL )

22

• Outlawif

20

• Cell

12

Кращі автори в цій темі

• wolf

wolf 100 публікацій

• ( VAL )

( VAL ) 22 публікації

• Outlawif

Outlawif 20 публікацій

• Cell

Cell 12 публікацій

Опубліковано:

действительно Скоромный был до 100 кг
Опубліковано: (змінено)
Кинули Грина гады .

так им пидарам и надо.

про трудное детство прочел, учел и даже простил. но болеть за такое животное не буду ни в жизть.

Змінено користувачем Голодный котег
Опубліковано:

он разве говорил, что он гей?

Опубліковано:
так им пидарам и надо.

про трудное детство прочел, учел и даже простил. но болеть за такое животное не буду ни в жизть.

а тебе не пох.. кто и куда и с кем ебет..ца ?

я на Кая смотрю как на культуриста

и меня по чему то не интересует его ориентация и с кем он спит )

и на счет животных) и цвета кожи ( как есть так и есть)))

Опубліковано:
так им пидарам и надо.

Оценивай его как спортсмена в линейке , тебе не пох кто там и что делает.

Один женщин бьет , дргуой сдал кого-то ментам за химию , третий может педофил ты что должен в личной жизни каждого разбираться что бы сказать кто там первый по форме.?

Виновато правительство что эту гомосятину разрешают.

Опубліковано:
так им пидарам и надо.

Підтримаю котега. Пофіг-непофіг, але чомусь всі знають приколи з кавунами, грейпфрутами. Ще й відео з його стриптизом в клубі поціновувачів чоловічої вроди проскакувало. От хто-хто, але не дуже вітаю публичність із такого роду закидонами. Все ж таки якимось піаром нездоровим попахує.

Опубліковано:
Оценивай его как спортсмена в линейке , тебе не пох кто там и что делает.

Один женщин бьет , дргуой сдал кого-то ментам за химию , третий может педофил ты что должен в личной жизни каждого разбираться что бы сказать кто там первый по форме.?

Виновато правительство что эту гомосятину разрешают.

Можеш закидати мене тапками, але чим більш відома особа, тим більш хотілося би, щоб ця особа відповідала вимогам "морального облика строителя коммунизма".

Уряд завжди іде на задоволенням вимог протестувальників. Чим агресивніші протестувальники, тим більше шансів на завдоволення їхніх вимог. І справа тут не в гомосятині, а в тому, що вони більш агресивні та наполегливі.

Людьми завжди править агресивна меншість.

Опубліковано: (змінено)

Мистер Олимпия, кроме того что спортсмен, еще и лицо Бодибилдинга! Популярности ББ такие истории вряд ли помогут, ну разве что среди пидарасов сэксменьшинств.

Не могу представить, что Арни бы был таким... ничего так обьект для подражания был бы ((

Змінено користувачем Admin

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...