yobilovus Опубліковано: 5 грудня 2013 Опубліковано: 5 грудня 2013 я хочу фіолетового ))) Малому коричневый понравился ))) а може і не хочу ))) а як то доставка укрпочтою? то довго мабуть? а може коричневого хочу?
yobilovus Опубліковано: 5 грудня 2013 Опубліковано: 5 грудня 2013 а може коричневого хочу? Коричневый какой-то уж очень на массе... Возьму фиолетового )) хоча камрад теж правий і взяв фіолетового короче беру фіолетового .... куди платити?
Matroskin Опубліковано: 5 грудня 2013 Автор Опубліковано: 5 грудня 2013 а як то доставка укрпочтою? то довго мабуть? Доброго вечора. Доставка укрпоштою насправді не така довга. В залежності від регіону займає від 2 до 4 днів. Товариш Валера підтвердить цей факт. Просто доставка Новою Поштою досить дорога. Хоча я і добряче пресую іграшку, але доставка всеодно коливаєтсья від 30 грн (коли оператору НП лінь заміряти) до 50 грн (коли оператор новачок і настирливо все заміряє.)
yobilovus Опубліковано: 5 грудня 2013 Опубліковано: 5 грудня 2013 Доброго вечора. Доставка укрпоштою насправді не така довга. В залежності від регіону займає від 2 до 4 днів. Товариш Валера підтвердить цей факт. Просто доставка Новою Поштою досить дорога. Хоча я і добряче пресую іграшку, але доставка всеодно коливаєтсья від 30 грн (коли оператору НП лінь заміряти) до 50 грн (коли оператор новачок і настирливо все заміряє.) після цього і ЛС я візьму фіолетового, завтра перекину бабло ) але давай мені Новою Поштою, бо Укрпошта в мене в селі працює так, що мені не зовсім подобається її розклад куди відправляти дам завтра в ЛС, після того як скину бабло
Matroskin Опубліковано: 5 грудня 2013 Автор Опубліковано: 5 грудня 2013 після цього і ЛС я візьму фіолетового, завтра перекину бабло ) але давай мені Новою Поштою, бо Укрпошта в мене в селі працює так, що мені не зовсім подобається її розклад куди відправляти дам завтра в ЛС, після того як скину бабло Тоді завтра і відправлю)
yobilovus Опубліковано: 9 грудня 2013 Опубліковано: 9 грудня 2013 свого теддібір отримав все пройшло добе і оперативно!!! ведмедик був спресований, але це викликало ще більший фурор в коханої ))) оформляв на неї і поки не витягнули з мішка пона не бачила що це таке ) рекомендую продавця ЗІ: також, фіолетовий досить такий пузатий, коричневого навіть тоді собі не уявляю
Matroskin Опубліковано: 9 грудня 2013 Автор Опубліковано: 9 грудня 2013 свого теддібір отримав все пройшло добе і оперативно!!! ведмедик був спресований, але це викликало ще більший фурор в коханої ))) оформляв на неї і поки не витягнули з мішка пона не бачила що це таке ) рекомендую продавця ЗІ: також, фіолетовий досить такий пузатий, коричневого навіть тоді собі не уявляю Дякую за відгук. Дуже приємно, що їй сподобалось. Завжди переживаю в такі моменти=))) Ну коричневий ширше в два рази, але він прикольно пошитий, тому здається, що з ним все ок. Просто на гейнер підсів швидше.
Osindi Опубліковано: 9 грудня 2013 Опубліковано: 9 грудня 2013 Через кілька днів як раз перевірю ) ТТН отримав, дякую!
Matroskin Опубліковано: 10 грудня 2013 Автор Опубліковано: 10 грудня 2013 Через кілька днів як раз перевірю ) ТТН отримав, дякую! Будь-ласка. Впевнений, що Вам сподобається. На Укр Пошті посилки йдуть по вазі. Я мішку майже не пресував, тому що економія від цього не залежить. Тому мішечок буде трішки величенький. Думаю, що вже завтра ввечері/максимум на наступний день вранці буде у Вас. Зазвичай укр пошта за два дні до києва відсилає. Як це не дивно)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз