Bund Опубліковано: 12 вересня 2013 Опубліковано: 12 вересня 2013 В Україні жодну з компаній за всі 22 роки не викупили за 5,5 млрд. євро. А тут лише один підрозділ. Мдя.
IFMember Опубліковано: 12 вересня 2013 Опубліковано: 12 вересня 2013 Бывший топ-менеджер возродит Nokia под именем Newkia
sanchos123456 Опубліковано: 12 вересня 2013 Опубліковано: 12 вересня 2013 Кстати да,теперь будут Невкиа планшеты на андроиде. Это, как мне кажется к лучшему.
wake Опубліковано: 12 вересня 2013 Опубліковано: 12 вересня 2013 Да ну к лучшему, нокиа без патентов, работников и самого бренда пустое место на мобильном рынке, у нокии осталось только подразделение телекоммуникационного оборудования, которое работает и приносит доход.
Bund Опубліковано: 14 вересня 2013 Опубліковано: 14 вересня 2013 (змінено) Не знав куди запостити. У дружини в понеділок днюха. Хоче планшет. Порадьте щось толкове і не дуже дороге. ASUS Google Nexus 7 (2013) прикольний за характеристиками, але відсутність слоту для додаткової пам'яті трохи засмучує. Асусовські трансформери також класні. Я маю на увазі ідею із док-станцією. Та і у мене взагалі бажання за мінімальне бабло купити супер кльовий девайс гуляє за межами фантазії, але все ж таки. Порадьте щось доступне і реально робоче та класне. За брендами не женуся. Дякую! З.І. 2 модерс. Може тему переіменувати в Мобільне телефони, смартфони, планшети тощо? Змінено 14 вересня 2013 користувачем Bund
sanchos123456 Опубліковано: 14 вересня 2013 Опубліковано: 14 вересня 2013 (змінено) ASUS Google Nexus 7 (2013) прикольний за характеристиками, але відсутність слоту для додаткової пам'яті трохи засмучує. В чем проблема,купи на 32 гб. И можно еще подключить внешний накопитель,вдруг что. Я "дружині" своей пока б его не брал. Т.к это новинка и встречаются глюки,которые убираются несложными шаманствами. А так девайс на 5+. Змінено 14 вересня 2013 користувачем twinni
Igor A. Опубліковано: 15 вересня 2013 Опубліковано: 15 вересня 2013 Не знав куди запостити. У дружини в понеділок днюха. Хоче планшет. Порадьте щось толкове і не дуже дороге. ASUS Google Nexus 7 (2013) прикольний за характеристиками, але відсутність слоту для додаткової пам'яті трохи засмучує. Асусовські трансформери також класні. Я маю на увазі ідею із док-станцією. Та і у мене взагалі бажання за мінімальне бабло купити супер кльовий девайс гуляє за межами фантазії, але все ж таки. Порадьте щось доступне і реально робоче та класне. За брендами не женуся. Дякую! З.І. 2 модерс. Може тему переіменувати в Мобільне телефони, смартфони, планшети тощо? Леново А3000 как вариант...
wolf Опубліковано: 15 вересня 2013 Автор Опубліковано: 15 вересня 2013 З.І. 2 модерс. Може тему переіменувати в Мобільне телефони, смартфони, планшети тощо? я создавал тему, но перекинули посты с другой темы и получается, что первый пост не мой, я не могу=(
Outlawif Опубліковано: 15 вересня 2013 Опубліковано: 15 вересня 2013 Переименовал. В принципе действительно не вижу смысла в отдельных темах для планшетов и телефонов, очень мало ныне между ними разницы. Не подерутся авось.
55Pavilion Опубліковано: 18 вересня 2013 Опубліковано: 18 вересня 2013 Планшет как альтернатива ноутбуку, для домашнего пользования? Ваши мнения? Pipo M9 pro?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз