Перейти до публікації

Мобильные телефоны, планшеты и другие девайсы

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

В Україні жодну з компаній за всі 22 роки не викупили за 5,5 млрд. євро. А тут лише один підрозділ. Мдя.

• Відповіді 8,3 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• xx07xx

1223

• Outlawif

734

• Axwell

539

• Cardopusher

475

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Кстати да,теперь будут Невкиа планшеты на андроиде. Это, как мне кажется к лучшему.

Опубліковано:

Да ну к лучшему, нокиа без патентов, работников и самого бренда пустое место на мобильном рынке, у нокии осталось только подразделение телекоммуникационного оборудования, которое работает и приносит доход.

Опубліковано: (змінено)

Не знав куди запостити. У дружини в понеділок днюха. Хоче планшет. Порадьте щось толкове і не дуже дороге. ASUS Google Nexus 7 (2013) прикольний за характеристиками, але відсутність слоту для додаткової пам'яті трохи засмучує. Асусовські трансформери також класні. Я маю на увазі ідею із док-станцією. Та і у мене взагалі бажання за мінімальне бабло купити супер кльовий девайс гуляє за межами фантазії, але все ж таки. Порадьте щось доступне і реально робоче та класне. За брендами не женуся. Дякую!

З.І. 2 модерс. Може тему переіменувати в Мобільне телефони, смартфони, планшети тощо?

Змінено користувачем Bund
Опубліковано: (змінено)
ASUS Google Nexus 7 (2013) прикольний за характеристиками, але відсутність слоту для додаткової пам'яті трохи засмучує.

В чем проблема,купи на 32 гб. И можно еще подключить внешний накопитель,вдруг что.

Я "дружині" своей пока б его не брал. Т.к это новинка и встречаются глюки,которые убираются несложными шаманствами.

А так девайс на 5+.

Змінено користувачем twinni
Опубліковано:
Не знав куди запостити. У дружини в понеділок днюха. Хоче планшет. Порадьте щось толкове і не дуже дороге. ASUS Google Nexus 7 (2013) прикольний за характеристиками, але відсутність слоту для додаткової пам'яті трохи засмучує. Асусовські трансформери також класні. Я маю на увазі ідею із док-станцією. Та і у мене взагалі бажання за мінімальне бабло купити супер кльовий девайс гуляє за межами фантазії, але все ж таки. Порадьте щось доступне і реально робоче та класне. За брендами не женуся. Дякую!

З.І. 2 модерс. Може тему переіменувати в Мобільне телефони, смартфони, планшети тощо?

Леново А3000 как вариант...

Опубліковано:

я создавал тему, но перекинули посты с другой темы и получается, что первый пост не мой, я не могу=(

Опубліковано:

Переименовал. В принципе действительно не вижу смысла в отдельных темах для планшетов и телефонов, очень мало ныне между ними разницы. Не подерутся авось.

Опубліковано:

Планшет как альтернатива ноутбуку, для домашнего пользования? Ваши мнения?

Pipo M9 pro?

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...