templar Опубліковано: 21 листопада 2013 Опубліковано: 21 листопада 2013 (змінено) короче все взвесив, буду брать лыжу. аккум решает. да и симки там кастрировать не надо Змінено 21 листопада 2013 користувачем templar
yobilovus Опубліковано: 21 листопада 2013 Опубліковано: 21 листопада 2013 в нових пакетах лайф вже йде універсальна сімка, обломуєш як потрібно і все ЗІ: сьогодні в Києві лежить мтс - то ппц!
xx07xx Опубліковано: 21 листопада 2013 Опубліковано: 21 листопада 2013 короче все взвесив, буду брать лыжу. аккум решает. да и симки там кастрировать не надо у лыж есть один минус - шумность и глухомань по приему /передачи голоса
Jus Опубліковано: 21 листопада 2013 Опубліковано: 21 листопада 2013 Как так доволен? оО Он же не айфон. а двухсимочные айфоны бывают только с телевизором впридачу ))))
Osindi Опубліковано: 21 листопада 2013 Опубліковано: 21 листопада 2013 Как так доволен? оО Он же не айфон. а двухсимочные айфоны бывают только с телевизором впридачу )))) Все нормально поцаны, я же на подарок брал! )))
xx07xx Опубліковано: 21 листопада 2013 Опубліковано: 21 листопада 2013 Все нормально поцаны, я же на подарок брал! ))) себе ? :br:
Jus Опубліковано: 21 листопада 2013 Опубліковано: 21 листопада 2013 Все нормально поцаны, я же на подарок брал! ))) фууух... а я уж было чуть не перепугался! )))
Osindi Опубліковано: 21 листопада 2013 Опубліковано: 21 листопада 2013 себе ? :br: Маме... Но, чувствую что через годик возьму ей яблокофон. Это вечный телефон. Сейчас не взял только потому, что хочу до НГ позакрывать оставшиеся по заполнению квартиры вопросы.
xx07xx Опубліковано: 21 листопада 2013 Опубліковано: 21 листопада 2013 навеяло: Айфон нужно класть в правый нагрудный карман. Тогда, если вам будут стрелять в сердце, он останется целым.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз