Outlawif Опубліковано: 26 лютого 2023 Опубліковано: 26 лютого 2023 Не, трубу целиком. Брелок не вдохновляет)
MaJ0r Опубліковано: 2 березня 2023 Опубліковано: 2 березня 2023 Хочу жене подарить смарт-часы совместимые с Андроид 13(ну и можно чтобы с епл экосистемой, на будущее, мало ли). Посоветуйте варианты и где лучше купить? Из того что лично мне понравилось https://secunda.com.ua/ua/michael-kors-mkt5143-1.html либо более прагматичные https://yellow.ua/smart-chasy-garmin-venu-2...10-02496-00-10/ Цвет именно такой, серебро, ну или как вариант золото. Бюджет конечно желательно чуть меньше, в 15к вложиться
55Pavilion Опубліковано: 2 березня 2023 Опубліковано: 2 березня 2023 Я жене хотел Мишеля брать, после отзывов в инете передумал. Но это было несколько лет назад. Как сейчас, хз.
MaJ0r Опубліковано: 2 березня 2023 Опубліковано: 2 березня 2023 рейтинг на амазоне и отзывы как ни странно плюс-минус одинаковые что у корса что у того гармина по ссылке. У жены не было смарт часов никогда, да и у меня тоже. Но я со своим выбором определился, а что ей нравится тут не совсем ясно. Она носит желтенькие часики, а-ля золотые, дешевые. Хотел их заменить, вчера попробовал аккуратно узнать, она сказала что хочет серебренные, чтобы под серебро носить, а золотые типа есть. Смарт часы она когда-то хотела. Функционал который нужен - ну там шаги, чсс, сон, женский цикл(мониторила другой программой), в общем все такое. Супер-спорт как у Гармин думаю не нужен, но идея сама прикольная у них. Часы сейчас может и не самая лучшая инвестиция, но хочется сделать жене приятно
J'aime Tate Опубліковано: 2 березня 2023 Опубліковано: 2 березня 2023 смарт-годинник - це просто гейміфікація активності, якоїсь супер-утилітарної функції він не має, плюс алгоритми підрахунку у них неточні. єдиний плюс - це зручніше клоцать гучність / плей / паузу/ наступну / попердню пісню, ніж на навушниках. ну і час подивитися зручно на руці плюс можуть виявитися нюанси, які дратують, мені наприклад хєрово на моєму годиннику, що налаштування часу тренування з кроком 5 хв, я кардіо не можу робити крок 5 хв. ну і плюс хотілося б з гуглпеєм, але таких взагалі не дуже багато
MaJ0r Опубліковано: 2 березня 2023 Опубліковано: 2 березня 2023 так а які функції мають звичайни годинники? Механичні або кварцеві? Це прикраса у першу чергу яка доречі мені дуже подобається. Та ти ще забув сплачувати можна годинником, це трошки зручніше ніж телефоном
Wizborn Опубліковано: 2 березня 2023 Опубліковано: 2 березня 2023 Кто какими электронными книгами пользуется? Хочу обновить свою Amazon Kindle 4 6", а то совсем плохо ей, да и подсветки экрана нет. Смотрю на те же Amazon 11 поколение и на PocketBook 628. Из требований - подсветка экрана, 6 диагональ, просто и без проблем перекидывать книжки и побольше поддерживаемых форматов. Спасибо!
J'aime Tate Опубліковано: 2 березня 2023 Опубліковано: 2 березня 2023 в мене покетбук 970, із всього, що ти перелічів, тільки екран 9 дюймів, а так світить, без проблем книжки перекидать (я через дропбокс кидаю), форматів підтримує більше, ніж айпад)) так а які функції мають звичайни годинники? Механичні або кварцеві? Це прикраса у першу чергу яка доречі мені дуже подобається. ну якщо так, то звичайно просто прикраса і смарт-годинник у мене без пояснення не корелюють)) в будь-якому випадку, може якийсь із цих варіантів підійде https://www.fitbit.com/global/us/products/smartwatches я мабуть буду до гугла придивлятися, бо мені квадратні годинники наче не дуже чоловічі
Faust Опубліковано: 2 березня 2023 Опубліковано: 2 березня 2023 Кто какими электронными книгами пользуется? Вот здесь уже это обсуждалось
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз