Перейти до публікації

Лучшие Производители Молочки

Рекомендовані повідомлення

• Відповіді 187
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• HusH

37

• Outlawif

28

• Bilders

18

• Valery

17

Кращі автори в цій темі

• HusH

HusH 37 публікацій

• Outlawif

Outlawif 28 публікацій

• Bilders

Bilders 18 публікацій

• Valery

Valery 17 публікацій

Опубліковано:

Я понимаю, о чем ты писал. Просто нужно понимать, на что выдается сертификат. Сертификат выдается на продукцию.

Кого интересует срок годности молока )) Вот подробно описана технология, на основании которой есть ТУ, по которой получают молоко повышенного срока годности (до 7 недель). https://librar.org.ua/sections_load.php?s=c...&id=586&start=2

Чтобы было понятно, как ТУ может не противоречить ДСТУ: вот по технологии выше молоко пастеризуют несколько раз при высоких температурах. В ДСТУ нигде не сказано, что этого делать нельзя. Поэтому молоко может по-прежнему соответствовать ДСТУ и иметь повышенный срок годности.

Все ушел спать. Всем молока.

Опубліковано:

Значок ДСТУ на пачці "Селянського" означає, що його виготовили на основі стандартів якості. Грубо кажучи, це пов'язано із культурою виробництва, стандартами якості на підприємсті. Саме ж молоко має ТУ і воно також написано трохи вище. Пив раніше це молоко. Воно скисає. З нього хороші йогурти виходять. Сам я п'ю ось це молоко:

z354.jpg

Опубліковано:
Значок ДСТУ на пачці "Селянського" означає, що його виготовили на основі стандартів якості. Грубо кажучи, це пов'язано із культурою виробництва, стандартами якості на підприємсті. Саме ж молоко має ТУ і воно також написано трохи вище.

Может вы значок ДСТУ "путаете" с ныне не существующим Знаком качества ? Писал же Кирилл, что объектом ДСТУ не может быть предприятие, культура производства на нем и т.п.

Опубліковано:

Так и есть, о чем я писал - аналог (утрированно) совкового "Знака качества", системы управления качеством и т.д. и т.п. Ни о чем...

Речь на двух страницах шла о ДСТУ на молочную продукцию.

Опубліковано:

Вал. В попередньому повідомленні я написав, що виготовлення було на основі ДСТУ, а саме молоко було ТУ. Радянському знаку якості до стандартів якості, як до гори рачки.

Опубліковано:
Радянському знаку якості до стандартів якості, як до гори рачки.

А от не скажи... Чтобы спорить о вкусе ананаса, нужно его вначале попробовать :).

Опубліковано:

я помню молоко и кефир в бутылках с крышкой

222594_original.jpg

оно было вкусное, а молоко в магазе на разлив овно...

помню с бидоном ходил еще за ним)

эх времена))) :drag:

Опубліковано:
А от не скажи... Чтобы спорить о вкусе ананаса, нужно его вначале попробовать :).

Те молоко нічим не відрізняється від теперішнього. А як згадаю, що робили в радянських магазинах із тим молочними продуктами, то взагалі тошно стає. Чого тільки варта сметана в бідонах.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...