palyanucya Опубліковано: 17 листопада 2008 Опубліковано: 17 листопада 2008 Да уж! Тема розпочалася про Пріста, а потім з"їхали на курси.. ;)
Admin Опубліковано: 17 листопада 2008 Опубліковано: 17 листопада 2008 Согласен. Мужики, вы ведь все взрослые, мне впадло постоянно напоминать или там штрафы какие-то налаживать. Это ж детский сад. Давайте не будем флудить.. Есть тема, пишем не отклоняемся.. ляпать абы пост набить не нужно..
palyanucya Опубліковано: 9 грудня 2008 Опубліковано: 9 грудня 2008 а мені здається що трохи вже занадто! <_< флекс уіллер тоже забомбарив собі татухи повністю на дві руки, від плечей і до зап"ястя. я чомусь такого вже не розумію...
Nik Опубліковано: 9 грудня 2008 Опубліковано: 9 грудня 2008 прикольное тату :) ........а спина!!!!! епть.......
palyanucya Опубліковано: 9 грудня 2008 Опубліковано: 9 грудня 2008 ........а спина!!!!! епть....... ось тому напевно і не розумію, що тепер головну увагу звертаєш не на спину а на тату! :ph34r:
SHOTA Опубліковано: 9 грудня 2008 Опубліковано: 9 грудня 2008 ........а спина!!!!! епть....... я не смогу такую тату сделать, так как спина еще маловата по размерам :D
palyanucya Опубліковано: 9 грудня 2008 Опубліковано: 9 грудня 2008 (змінено) я не смогу такую тату сделать, так как спина еще маловата по размерам :D а хочеш таку татуху? :D Змінено 9 грудня 2008 користувачем palyanucya
SHOTA Опубліковано: 9 грудня 2008 Опубліковано: 9 грудня 2008 а хочеш таку татуху? :D честно нет, мне больше цветная нравиться
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз