Перейти до публікації

Спільне Тренування 31.08.2013

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Шановні львівські форумчани, давайте організуємо спільне тренування 31.08.2013 у м.Львові. Двоє бажаючих вже є (Gvaz та Gal). Просимо писати сюди побажання стосовно місця проведення. АУ!!!! Львів'яни та не зовсім, відгукніться.

зустріч відбулась 31.09.2013

фото

• Відповіді 94
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Gal

22

• Maksym

17

• stepko

12

• yobilovus

10

Кращі автори в цій темі

• Gal

Gal 22 публікації

• Maksym

Maksym 17 публікацій

• stepko

stepko 12 публікацій

• yobilovus

yobilovus 10 публікацій

Опубліковано:

Дякую за запрошення, але я пас.

Це хороша ідея зустрітися, поспілкуватися, поділитися досвідом, але думаю це краще зробити в якомусь генделику за кухлем соку/коли/пива та поїдаючи якись стейк, чи курку.

Раніше я займався в маленькому підвальному залі де усі усіх знали, І між кожним підходом ставали в купку і підколювали, підзадорювали і просто прікалувалися. Говорили про різні прийоми, вправи спортивне харчування, і це було і добре і пагано. Поговорити цікаво, але стигнеш між підходами, гірше концентруешся, а саме тренування з балачками затягувалося на дві години. Тепер я ходжу в новий зал, там ніхто нікого не знає, усі займаються. Це ніби і нудно і не по "домашньому", але з іншої сторони, я думаю лише про тренування, займаюся, обливаюся потами), а моє тренування триває приблизно годину, і це великий плюс якщо треба бігти на роботу. А ще мені якось і соромно ще, на такі штукі ходити, я дрищуватий, і силові ніякі.

Опубліковано:

Ну я м'язевою масою не виблискую :d_coffee: ... і позиціоную себе як дрищик-турнікменчик, але заради такого діла пасувало б зустрітись, потренуватись :gh: . А потім десь пообідати побалакати :good3:

Опубліковано:

Привіт львів"янам! А де саме (в якому місці) і о котрій годині плануєтся тренування???

Опубліковано:
Привіт львів"янам! А де саме (в якому місці) і о котрій годині плануєтся тренування???

Давай пропозиції))). Ви з Максимом живете у Львові і більше вкурсі де можна нормально позайматись))) :d_training: . А я підтримаю . Де скажете там приїду))

Опубліковано:

давайте, може й я підмажусь до вас

Опубліковано:
давайте, може й я підмажусь до вас

з радістю..... :ay: Було б добре

Опубліковано:
з радістю..... :ay: Було б добре

тільки не ржати з дрища ))

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...