Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Шановні львівські форумчани, давайте організуємо спільне тренування 31.08.2013 у м.Львові. Двоє бажаючих вже є (Gvaz та Gal). Просимо писати сюди побажання стосовно місця проведення. АУ!!!! Львів'яни та не зовсім, відгукніться.

зустріч відбулась 31.09.2013

фото

• Ответов 94
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Gal

22

• Maksym

17

• stepko

12

• yobilovus

10

Топ авторов темы

• Gal

Gal 22 публикации

• Maksym

Maksym 17 публикаций

• stepko

stepko 12 публикаций

• yobilovus

yobilovus 10 публикаций

Опубликовано

Дякую за запрошення, але я пас.

Це хороша ідея зустрітися, поспілкуватися, поділитися досвідом, але думаю це краще зробити в якомусь генделику за кухлем соку/коли/пива та поїдаючи якись стейк, чи курку.

Раніше я займався в маленькому підвальному залі де усі усіх знали, І між кожним підходом ставали в купку і підколювали, підзадорювали і просто прікалувалися. Говорили про різні прийоми, вправи спортивне харчування, і це було і добре і пагано. Поговорити цікаво, але стигнеш між підходами, гірше концентруешся, а саме тренування з балачками затягувалося на дві години. Тепер я ходжу в новий зал, там ніхто нікого не знає, усі займаються. Це ніби і нудно і не по "домашньому", але з іншої сторони, я думаю лише про тренування, займаюся, обливаюся потами), а моє тренування триває приблизно годину, і це великий плюс якщо треба бігти на роботу. А ще мені якось і соромно ще, на такі штукі ходити, я дрищуватий, і силові ніякі.

Опубликовано

Ну я м'язевою масою не виблискую :d_coffee: ... і позиціоную себе як дрищик-турнікменчик, але заради такого діла пасувало б зустрітись, потренуватись :gh: . А потім десь пообідати побалакати :good3:

Опубликовано

Привіт львів"янам! А де саме (в якому місці) і о котрій годині плануєтся тренування???

Опубликовано
Привіт львів"янам! А де саме (в якому місці) і о котрій годині плануєтся тренування???

Давай пропозиції))). Ви з Максимом живете у Львові і більше вкурсі де можна нормально позайматись))) :d_training: . А я підтримаю . Де скажете там приїду))

Опубликовано

давайте, може й я підмажусь до вас

Опубликовано
давайте, може й я підмажусь до вас

з радістю..... :ay: Було б добре

Опубликовано
з радістю..... :ay: Було б добре

тільки не ржати з дрища ))

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...