BelLFesT Опубликовано 16 августа, 2013 Опубликовано 16 августа, 2013 Я хоча і дрищ-початківець, але на таку збиранку підтягнувся б із задоволенням))) Думаю краще планувати таку зустріч на 11.00 - 12.00год. - пізніше і в залах людей багато та й часу вільного більше залишиться! Але це тільки теорія, оскільки ще сам не знаю як складеться з часом і роботою! П.С. Дельфін на Сихові???
Gal Опубликовано 16 августа, 2013 Автор Опубликовано 16 августа, 2013 :gh: Я хоча і дрищ-початківець, але на таку збиранку підтягнувся б із задоволенням))) Думаю краще планувати таку зустріч на 11.00 - 12.00год. - пізніше і в залах людей багато та й часу вільного більше залишиться! Але це тільки теорія, оскільки ще сам не знаю як складеться з часом і роботою! П.С. Дельфін на Сихові??? так на Сихові. Впринципі теж думаю краще б зранку було, щоб менше народу було в залі. Ну і треніровочка щоб вийшла красива та інтенсивна. :gh:
BelLFesT Опубликовано 16 августа, 2013 Опубликовано 16 августа, 2013 Я там ще не був і не знаю що там, як і до чого! Як запасний варіант загадав про Спартак! Займався там колись трохи - ніби норма + людей небагато в першій половині людей! Одним словом чекає ще бажаючих)))
YellowBrickRoad Опубликовано 17 августа, 2013 Опубликовано 17 августа, 2013 якшо б збиратись десь на шашлик я би приїхав до львова))! давно небув, ск в гості старі кенти по універу кличуть ніяк зібратись поїхати неможу))
Vladik Опубликовано 17 августа, 2013 Опубликовано 17 августа, 2013 мне, дрищу позорному соромно за форму, потому не присоединюсь, но пожелаю хорошо провести время!
Maksym Опубликовано 18 августа, 2013 Опубликовано 18 августа, 2013 Короче так! Дрыщ- это человек слабого телосложения, худой, хилый, забитый человек. Неужели Вы себя таким считаете??? С собой обязательно иметь - майку, шорты, обувь, воду, шейкер и самое главное Уважение к Себе!!! Всех кто придет на встречу ждут подарки!
Gal Опубликовано 18 августа, 2013 Автор Опубликовано 18 августа, 2013 Короче так! Дрыщ- это человек слабого телосложения, худой, хилый, забитый человек. Неужели Вы себя таким считаете??? С собой обязательно иметь - майку, шорты, обувь, воду, шейкер и самое главное Уважение к Себе!!! Всех кто придет на встречу ждут подарки! Абсолютно погоджуюсь з Максимом.... А що тоді на форумі спеціалоізованому робимо якщо вважаємо себе дрищами???? Всім на треніровку і бігом!!!!!!!!!!!!!!
BelLFesT Опубликовано 19 августа, 2013 Опубликовано 19 августа, 2013 Короче так! Дрыщ- это человек слабого телосложения, худой, хилый, забитый человек. Неужели Вы себя таким считаете??? С собой обязательно иметь - майку, шорты, обувь, воду, шейкер и самое главное Уважение к Себе!!! Всех кто придет на встречу ждут подарки! Абсолютно погоджуюсь з Максимом.... А що тоді на форумі спеціалоізованому робимо якщо вважаємо себе дрищами???? Всім на треніровку і бігом!!!!!!!!!!!!!! +1 Vladik, можливо тобі легше буде прийти на тренування, знаючи що там ще будуть дрищі (Я!!!) До речі, класний тренажерний зал підкреслюю НЕ СУПЕР-ПУПЕР ФІТНЕС ЦЕНТР, а ТРЕНАЖЕРНИЙ зал є районі Краківського ринку біля СКА!
yobilovus Опубликовано 19 августа, 2013 Опубликовано 19 августа, 2013 я теж дрищ зробимо сходу дрищів ) харків"янам на зло )))
Andreo-dok Опубликовано 19 августа, 2013 Опубликовано 19 августа, 2013 П.С. Дельфін на Сихові??? Святые угодники)))! Це ж в мене біля будинку)
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти