BelLFesT Опубліковано: 16 серпня 2013 Опубліковано: 16 серпня 2013 Я хоча і дрищ-початківець, але на таку збиранку підтягнувся б із задоволенням))) Думаю краще планувати таку зустріч на 11.00 - 12.00год. - пізніше і в залах людей багато та й часу вільного більше залишиться! Але це тільки теорія, оскільки ще сам не знаю як складеться з часом і роботою! П.С. Дельфін на Сихові???
Gal Опубліковано: 16 серпня 2013 Автор Опубліковано: 16 серпня 2013 :gh: Я хоча і дрищ-початківець, але на таку збиранку підтягнувся б із задоволенням))) Думаю краще планувати таку зустріч на 11.00 - 12.00год. - пізніше і в залах людей багато та й часу вільного більше залишиться! Але це тільки теорія, оскільки ще сам не знаю як складеться з часом і роботою! П.С. Дельфін на Сихові??? так на Сихові. Впринципі теж думаю краще б зранку було, щоб менше народу було в залі. Ну і треніровочка щоб вийшла красива та інтенсивна. :gh:
BelLFesT Опубліковано: 16 серпня 2013 Опубліковано: 16 серпня 2013 Я там ще не був і не знаю що там, як і до чого! Як запасний варіант загадав про Спартак! Займався там колись трохи - ніби норма + людей небагато в першій половині людей! Одним словом чекає ще бажаючих)))
YellowBrickRoad Опубліковано: 17 серпня 2013 Опубліковано: 17 серпня 2013 якшо б збиратись десь на шашлик я би приїхав до львова))! давно небув, ск в гості старі кенти по універу кличуть ніяк зібратись поїхати неможу))
Vladik Опубліковано: 17 серпня 2013 Опубліковано: 17 серпня 2013 мне, дрищу позорному соромно за форму, потому не присоединюсь, но пожелаю хорошо провести время!
Maksym Опубліковано: 18 серпня 2013 Опубліковано: 18 серпня 2013 Короче так! Дрыщ- это человек слабого телосложения, худой, хилый, забитый человек. Неужели Вы себя таким считаете??? С собой обязательно иметь - майку, шорты, обувь, воду, шейкер и самое главное Уважение к Себе!!! Всех кто придет на встречу ждут подарки!
Gal Опубліковано: 18 серпня 2013 Автор Опубліковано: 18 серпня 2013 Короче так! Дрыщ- это человек слабого телосложения, худой, хилый, забитый человек. Неужели Вы себя таким считаете??? С собой обязательно иметь - майку, шорты, обувь, воду, шейкер и самое главное Уважение к Себе!!! Всех кто придет на встречу ждут подарки! Абсолютно погоджуюсь з Максимом.... А що тоді на форумі спеціалоізованому робимо якщо вважаємо себе дрищами???? Всім на треніровку і бігом!!!!!!!!!!!!!!
BelLFesT Опубліковано: 19 серпня 2013 Опубліковано: 19 серпня 2013 Короче так! Дрыщ- это человек слабого телосложения, худой, хилый, забитый человек. Неужели Вы себя таким считаете??? С собой обязательно иметь - майку, шорты, обувь, воду, шейкер и самое главное Уважение к Себе!!! Всех кто придет на встречу ждут подарки! Абсолютно погоджуюсь з Максимом.... А що тоді на форумі спеціалоізованому робимо якщо вважаємо себе дрищами???? Всім на треніровку і бігом!!!!!!!!!!!!!! +1 Vladik, можливо тобі легше буде прийти на тренування, знаючи що там ще будуть дрищі (Я!!!) До речі, класний тренажерний зал підкреслюю НЕ СУПЕР-ПУПЕР ФІТНЕС ЦЕНТР, а ТРЕНАЖЕРНИЙ зал є районі Краківського ринку біля СКА!
yobilovus Опубліковано: 19 серпня 2013 Опубліковано: 19 серпня 2013 я теж дрищ зробимо сходу дрищів ) харків"янам на зло )))
Andreo-dok Опубліковано: 19 серпня 2013 Опубліковано: 19 серпня 2013 П.С. Дельфін на Сихові??? Святые угодники)))! Це ж в мене біля будинку)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз