Перейти до публікації

Спільне Тренування 31.08.2013

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Я хоча і дрищ-початківець, але на таку збиранку підтягнувся б із задоволенням)))

Думаю краще планувати таку зустріч на 11.00 - 12.00год. - пізніше і в залах людей багато та й часу вільного більше залишиться!

Але це тільки теорія, оскільки ще сам не знаю як складеться з часом і роботою!

П.С. Дельфін на Сихові???

• Відповіді 94
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Gal

22

• Maksym

17

• stepko

12

• yobilovus

10

Кращі автори в цій темі

• Gal

Gal 22 публікації

• Maksym

Maksym 17 публікацій

• stepko

stepko 12 публікацій

• yobilovus

yobilovus 10 публікацій

Опубліковано:

:gh:

Я хоча і дрищ-початківець, але на таку збиранку підтягнувся б із задоволенням)))

Думаю краще планувати таку зустріч на 11.00 - 12.00год. - пізніше і в залах людей багато та й часу вільного більше залишиться!

Але це тільки теорія, оскільки ще сам не знаю як складеться з часом і роботою!

так на Сихові. Впринципі теж думаю краще б зранку було, щоб менше народу було в залі. Ну і треніровочка щоб вийшла красива та інтенсивна. :gh:

Опубліковано:

Я там ще не був і не знаю що там, як і до чого!

Як запасний варіант загадав про Спартак! Займався там колись трохи - ніби норма + людей небагато в першій половині людей!

Одним словом чекає ще бажаючих)))

Опубліковано:

якшо б збиратись десь на шашлик я би приїхав до львова))! давно небув, ск в гості старі кенти по універу кличуть ніяк зібратись поїхати неможу))

Опубліковано:

мне, дрищу позорному соромно за форму, потому не присоединюсь, но пожелаю хорошо провести время!

Опубліковано:

Короче так!

Дрыщ- это человек слабого телосложения, худой, хилый, забитый человек. Неужели Вы себя таким считаете???

С собой обязательно иметь - майку, шорты, обувь, воду, шейкер и самое главное Уважение к Себе!!!

Всех кто придет на встречу ждут подарки!

Опубліковано:
Короче так!

Дрыщ- это человек слабого телосложения, худой, хилый, забитый человек. Неужели Вы себя таким считаете???

С собой обязательно иметь - майку, шорты, обувь, воду, шейкер и самое главное Уважение к Себе!!!

Абсолютно погоджуюсь з Максимом.... А що тоді на форумі спеціалоізованому робимо якщо вважаємо себе дрищами???? Всім на треніровку і бігом!!!!!!!!!!!!!!

Опубліковано:
Короче так!

Абсолютно погоджуюсь з Максимом.... А що тоді на форумі спеціалоізованому робимо якщо вважаємо себе дрищами???? Всім на треніровку і бігом!!!!!!!!!!!!!!

+1

Vladik, можливо тобі легше буде прийти на тренування, знаючи що там ще будуть дрищі (Я!!!)

До речі, класний тренажерний зал підкреслюю НЕ СУПЕР-ПУПЕР ФІТНЕС ЦЕНТР, а ТРЕНАЖЕРНИЙ зал є районі Краківського ринку біля СКА!

Опубліковано:

я теж дрищ

зробимо сходу дрищів ) харків"янам на зло )))

Опубліковано:

Святые угодники)))! Це ж в мене біля будинку)

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...