Bloodenergy Опубліковано: 27 серпня 2013 Опубліковано: 27 серпня 2013 хотів би дуже прийти поспілкуватись з однодумцями, але йду на весілля нажаль невийде а так би міг фотографій наробити бо фотографую професійно
Maksym Опубліковано: 27 серпня 2013 Опубліковано: 27 серпня 2013 Теж, постараюся прийти. :ab: Обов’язково постарайся :good3: хотів би дуже прийти поспілкуватись з однодумцями, але йду на весілля нажаль невийде а так би міг фотографій наробити бо фотографую професійно Думаю тепер будемо раз в сезон робити такі зустрічі, буде ще можливість :ab:
Maksym Опубліковано: 28 серпня 2013 Опубліковано: 28 серпня 2013 Залишилось 2 дні. УРА :gh: На яку год. приїдешь?
BelLFesT Опубліковано: 28 серпня 2013 Опубліковано: 28 серпня 2013 Ну що починаємо по-тихенько складати сумку :dance3:
Admin Опубліковано: 29 серпня 2013 Опубліковано: 29 серпня 2013 Давайте ребятки, ждем фото. Я сам был на прошлых выходных во Львове, думал пред этим как-то сместить слет, но так и не дошли руки. В следующий раз как буду во Львове заранне буду маяковать.
Gal Опубліковано: 29 серпня 2013 Автор Опубліковано: 29 серпня 2013 На яку год. приїдешь? Думаю 11:00 вже буду біля Мотозаводу. Чи підїхати десь в Твої райони?
stepko Опубліковано: 30 серпня 2013 Опубліковано: 30 серпня 2013 Берите свежие трусы :JC_moon: , душ в наличие :ap:
Gal Опубліковано: 30 серпня 2013 Автор Опубліковано: 30 серпня 2013 Берите свежие трусы :JC_moon: , душ в наличие :ap: це 100%. Після нормальної треніровки без свіжакових "труселей" нікуда))))))))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз