BelLFesT Опубліковано: 30 серпня 2013 Опубліковано: 30 серпня 2013 Всім привіт! На 12.00 всі зустрічаємось біля входу в Інтерспорт??? Щоб легше було впізнати один одного пропоную тримати в руках свіжі трусєля!!! Жарт... Всім гарного дня і до зустрічі!
yobilovus Опубліковано: 1 вересня 2013 Опубліковано: 1 вересня 2013 дякую всім хто прийшов радий був з вами познайомитись та потренуватись, шкода що в мене не вийшло попоїсти потім з вами? квінтесенція зустрічі: решта репортажних фоток залив сюди всі фотки залив на ex.ua, пишіть в ЛС - дам лінк на скачування
wolf Опубліковано: 1 вересня 2013 Опубліковано: 1 вересня 2013 у вас сегодня был свой "Нордик Про")))
Ark Опубліковано: 1 вересня 2013 Опубліковано: 1 вересня 2013 Гуд! Еще бы подписать участников, Гала и Смолла я узнал, а вот остальных.
Cell Опубліковано: 1 вересня 2013 Опубліковано: 1 вересня 2013 Спортивні хлопці :JC_doubleup: А кто крайний справа?
andrew_builder Опубліковано: 1 вересня 2013 Опубліковано: 1 вересня 2013 Спортивні хлопці :JC_doubleup: А кто крайний справа? Степко, посередині Я
Maksym Опубліковано: 1 вересня 2013 Опубліковано: 1 вересня 2013 С лева на право: small_slow / Gal / builder / Gvaz / stepko
Maksym Опубліковано: 1 вересня 2013 Опубліковано: 1 вересня 2013 Гал красавчик. :JC_doubleup: и мужик толковый!
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз