Zorge Опубліковано: 9 квітня 2013 Опубліковано: 9 квітня 2013 К сожалению поздно нашел отзывы о том, что КЛЕН НЕ СУШИТ! Я хз, кто это придумал вообще и кого он там "сушил", вот что получил от клена я: головокружение, тример на весь период приема, фобию и боязнь заснуть (утрирую конечно :-) ), потому что среди ночи икры и сухожилия на лодыжках выворачивали судороги, снижение рабочих весов. Клен - не сушит.
root Опубліковано: 9 квітня 2013 Опубліковано: 9 квітня 2013 клен спасобствует во время углеводной разгрузки
elvis_ Опубліковано: 9 квітня 2013 Опубліковано: 9 квітня 2013 Клен жуткий препарат,использовал 1 раз, 2 недели ,в итоге минус 10 кг , но в основном не сала ,а мяса ( ,на мне сработал как мощный катаболик!!
ACC Опубліковано: 9 квітня 2013 Опубліковано: 9 квітня 2013 Клен жуткий препарат,использовал 1 раз, 2 недели ,в итоге минус 10 кг , но в основном не сала ,а мяса ( ,на мне сработал как мощный катаболик!! скорей всего диета была не правильно составлена
saniok Опубліковано: 6 липня 2016 Опубліковано: 6 липня 2016 Доброго дня всім аксакалам і старожилам. Форум прєдварітєльно курив , в теорії підкований(освіта правильна)так шо не судіть строго за питання(я бачу до новачків тут ставлятся не дуже). Потрібна відповідь від людини з практичним досвідом. Вихідні дані: Вік - 36р. Вага - 100кг. Ріст - 1,83м. Жирової тканини~15% Досвіт у вживанні фарми: 1ший курс Ціль: підсушитися і набрати 5 кг. Купив декілька пачок укропу. Планую іньєкції - через день по 50мг. Хотів би в пару до укропу якийсь оральний стероїд з високим анаболічним індексом і низьким андрогенним. Вагаюсь між Станазололом і Туринаболом. Чуйка підказує що тре брати Стан але в мене й так хрустять плечові суглоби і в правому коліні і звязки теж не дуже. Суть питання в чому? Якщо я на протязі курсу Стану 30мг/день + пропу 50мг./чере день буду пити хондроітин і глюкозамін і 10г./день колагену чи врівноважить цей "компот" негативну дію стану на суглоби і звязки. І друге питання: А може ну його цей стан і взяти в пару до пропу турік? Можливо є якийсь третій варіант який я не побачив(розглядав ще оксандролон)
Витязь Опубліковано: 6 липня 2016 Опубліковано: 6 липня 2016 Доброго дня всім аксакалам і старожилам. ......... Досвіт у вживанні фарми: 1ший курс Ціль: підсушитися і набрати 5 кг. Купив декілька пачок укропу. Планую іньєкції - через день по 50мг. ...... Укропу 50мг/через день буде маловасьтенько. Потрібно не менше 100мг/через день.
Витязь Опубліковано: 6 липня 2016 Опубліковано: 6 липня 2016 Доброго дня всім аксакалам і старожилам. ... Хотів би в пару до укропу якийсь оральний стероїд з високим анаболічним індексом і низьким андрогенним. ..... Що стосується складання курсів, то для цього на форумі є інші окремі теми. І вважаю цю тему такими порадами засмічувати не потрібно. Задайте це питання у відповідній темі.
saniok Опубліковано: 6 липня 2016 Опубліковано: 6 липня 2016 Що стосується складання курсів, то для цього на форумі є інші окремі теми. І вважаю цю тему такими порадами засмічувати не потрібно. Задайте це питання у відповідній темі. Ну раз вже написав в цій темі то не дублювати ж повідомлення в інших темах(це теж не вітається на любих форумах) тим більше що основа курсу це - тестостерону пропіонат, якого можна і 100мг./через день ... Але суть питання не в цьому.
OlegRO Опубліковано: 6 липня 2016 Опубліковано: 6 липня 2016 Ціль: підсушитися і набрати 5 кг. это конечно немного ахтунг Чуйка підказує що тре брати Стан але в мене й так хрустять плечові суглоби і в правому коліні і звязки теж не дуже.совсем не значит, что от стана будет что-то хрустеть больше
saniok Опубліковано: 6 липня 2016 Опубліковано: 6 липня 2016 это конечно немного ахтунг совсем не значит, что от стана будет что-то хрустеть больше Згоден що трохи ахтунг, але в мене організм такий. В мене маса набирається навіть на протеїні з креатином. А минулого літа я просто для ознайомлення з'їв пачку провірону і офігів від результату. Тому я і планую не 100мг. А тільки 50 мг ТП. Якщо що то добавити встигну. Мене цікавить що краще в мому випадку в пару до пропіку взяти?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз