Перейти до публікації

Стероид для сушки

SHOTA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

К сожалению поздно нашел отзывы о том, что КЛЕН НЕ СУШИТ!

Я хз, кто это придумал вообще и кого он там "сушил", вот что получил от клена я:

головокружение, тример на весь период приема, фобию и боязнь заснуть (утрирую конечно :-) ), потому что среди ночи икры и сухожилия на лодыжках выворачивали судороги, снижение рабочих весов.

Клен - не сушит.

• Відповіді 266
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• saniok

31

• OlegRO

21

• SHOTA

18

• Outlawif

16

Кращі автори в цій темі

• saniok

saniok 31 публікація

• OlegRO

OlegRO 21 публікація

• SHOTA

SHOTA 18 публікацій

• Outlawif

Outlawif 16 публікацій

Опубліковано:

клен спасобствует во время углеводной разгрузки

Опубліковано:

Клен жуткий препарат,использовал 1 раз, 2 недели ,в итоге минус 10 кг , но в основном не сала ,а мяса ( ,на мне сработал как мощный катаболик!!

Опубліковано:
Клен жуткий препарат,использовал 1 раз, 2 недели ,в итоге минус 10 кг , но в основном не сала ,а мяса ( ,на мне сработал как мощный катаболик!!

скорей всего диета была не правильно составлена

• 3 роки потому...
Опубліковано:

Доброго дня всім аксакалам і старожилам. Форум прєдварітєльно курив , в теорії підкований(освіта правильна)так шо не судіть строго за питання(я бачу до новачків тут ставлятся не дуже). Потрібна відповідь від людини з практичним досвідом.

Вихідні дані:

Вік - 36р.

Вага - 100кг.

Ріст - 1,83м.

Жирової тканини~15%

Досвіт у вживанні фарми: 1ший курс

Ціль: підсушитися і набрати 5 кг.

Купив декілька пачок укропу. Планую іньєкції - через день по 50мг. Хотів би в пару до укропу якийсь оральний стероїд з високим анаболічним індексом і низьким андрогенним. Вагаюсь між Станазололом і Туринаболом. Чуйка підказує що тре брати Стан але в мене й так хрустять плечові суглоби і в правому коліні і звязки теж не дуже. Суть питання в чому? Якщо я на протязі курсу Стану 30мг/день + пропу 50мг./чере день буду пити хондроітин і глюкозамін і 10г./день колагену чи врівноважить цей "компот" негативну дію стану на суглоби і звязки. І друге питання: А може ну його цей стан і взяти в пару до пропу турік?

Можливо є якийсь третій варіант який я не побачив(розглядав ще оксандролон)

Опубліковано:
Доброго дня всім аксакалам і старожилам. .........

Досвіт у вживанні фарми: 1ший курс

Купив декілька пачок укропу. Планую іньєкції - через день по 50мг. ......

Укропу 50мг/через день буде маловасьтенько. Потрібно не менше 100мг/через день.

Опубліковано:
Доброго дня всім аксакалам і старожилам. ... Хотів би в пару до укропу якийсь оральний стероїд з високим анаболічним індексом і низьким андрогенним. .....

Що стосується складання курсів, то для цього на форумі є інші окремі теми. І вважаю цю тему такими порадами засмічувати не потрібно. Задайте це питання у відповідній темі.

Опубліковано:
Що стосується складання курсів, то для цього на форумі є інші окремі теми. І вважаю цю тему такими порадами засмічувати не потрібно. Задайте це питання у відповідній темі.

Ну раз вже написав в цій темі то не дублювати ж повідомлення в інших темах(це теж не вітається на любих форумах) тим більше що основа курсу це - тестостерону пропіонат, якого можна і 100мг./через день ...

Але суть питання не в цьому.

Опубліковано:
это конечно немного ахтунг

Чуйка підказує що тре брати Стан але в мене й так хрустять плечові суглоби і в правому коліні і звязки теж не дуже.
совсем не значит, что от стана будет что-то хрустеть больше

Опубліковано:
это конечно немного ахтунг

совсем не значит, что от стана будет что-то хрустеть больше

Згоден що трохи ахтунг, але в мене організм такий. В мене маса набирається навіть на протеїні з креатином. А минулого літа я просто для ознайомлення з'їв пачку провірону і офігів від результату. Тому я і планую не 100мг. А тільки 50 мг ТП. Якщо що то добавити встигну. Мене цікавить що краще в мому випадку в пару до пропіку взяти?

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...