Перейти к содержанию

Стероид для сушки

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

К сожалению поздно нашел отзывы о том, что КЛЕН НЕ СУШИТ!

Я хз, кто это придумал вообще и кого он там "сушил", вот что получил от клена я:

головокружение, тример на весь период приема, фобию и боязнь заснуть (утрирую конечно :-) ), потому что среди ночи икры и сухожилия на лодыжках выворачивали судороги, снижение рабочих весов.

Клен - не сушит.

• Ответов 266
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• saniok

31

• OlegRO

21

• SHOTA

18

• Outlawif

16

Топ авторов темы

• saniok

saniok 31 публикация

• OlegRO

OlegRO 21 публикация

• SHOTA

SHOTA 18 публикаций

• Outlawif

Outlawif 16 публикаций

Опубликовано

клен спасобствует во время углеводной разгрузки

Опубликовано

Клен жуткий препарат,использовал 1 раз, 2 недели ,в итоге минус 10 кг , но в основном не сала ,а мяса ( ,на мне сработал как мощный катаболик!!

Опубликовано
Клен жуткий препарат,использовал 1 раз, 2 недели ,в итоге минус 10 кг , но в основном не сала ,а мяса ( ,на мне сработал как мощный катаболик!!

скорей всего диета была не правильно составлена

• 3 года спустя...
Опубликовано

Доброго дня всім аксакалам і старожилам. Форум прєдварітєльно курив , в теорії підкований(освіта правильна)так шо не судіть строго за питання(я бачу до новачків тут ставлятся не дуже). Потрібна відповідь від людини з практичним досвідом.

Вихідні дані:

Вік - 36р.

Вага - 100кг.

Ріст - 1,83м.

Жирової тканини~15%

Досвіт у вживанні фарми: 1ший курс

Ціль: підсушитися і набрати 5 кг.

Купив декілька пачок укропу. Планую іньєкції - через день по 50мг. Хотів би в пару до укропу якийсь оральний стероїд з високим анаболічним індексом і низьким андрогенним. Вагаюсь між Станазололом і Туринаболом. Чуйка підказує що тре брати Стан але в мене й так хрустять плечові суглоби і в правому коліні і звязки теж не дуже. Суть питання в чому? Якщо я на протязі курсу Стану 30мг/день + пропу 50мг./чере день буду пити хондроітин і глюкозамін і 10г./день колагену чи врівноважить цей "компот" негативну дію стану на суглоби і звязки. І друге питання: А може ну його цей стан і взяти в пару до пропу турік?

Можливо є якийсь третій варіант який я не побачив(розглядав ще оксандролон)

Опубликовано
Доброго дня всім аксакалам і старожилам. .........

Досвіт у вживанні фарми: 1ший курс

Купив декілька пачок укропу. Планую іньєкції - через день по 50мг. ......

Укропу 50мг/через день буде маловасьтенько. Потрібно не менше 100мг/через день.

Опубликовано
Доброго дня всім аксакалам і старожилам. ... Хотів би в пару до укропу якийсь оральний стероїд з високим анаболічним індексом і низьким андрогенним. .....

Що стосується складання курсів, то для цього на форумі є інші окремі теми. І вважаю цю тему такими порадами засмічувати не потрібно. Задайте це питання у відповідній темі.

Опубликовано
Що стосується складання курсів, то для цього на форумі є інші окремі теми. І вважаю цю тему такими порадами засмічувати не потрібно. Задайте це питання у відповідній темі.

Ну раз вже написав в цій темі то не дублювати ж повідомлення в інших темах(це теж не вітається на любих форумах) тим більше що основа курсу це - тестостерону пропіонат, якого можна і 100мг./через день ...

Але суть питання не в цьому.

Опубликовано
это конечно немного ахтунг

Чуйка підказує що тре брати Стан але в мене й так хрустять плечові суглоби і в правому коліні і звязки теж не дуже.
совсем не значит, что от стана будет что-то хрустеть больше

Опубликовано
это конечно немного ахтунг

совсем не значит, что от стана будет что-то хрустеть больше

Згоден що трохи ахтунг, але в мене організм такий. В мене маса набирається навіть на протеїні з креатином. А минулого літа я просто для ознайомлення з'їв пачку провірону і офігів від результату. Тому я і планую не 100мг. А тільки 50 мг ТП. Якщо що то добавити встигну. Мене цікавить що краще в мому випадку в пару до пропіку взяти?

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...