OlegRO Опубліковано: 6 липня 2016 Опубліковано: 6 липня 2016 Мене цікавить що краще в мому випадку в пару до пропіку взяти? стан тут - обычная связка, но сушаться на форуме и с метаном
Valery Опубліковано: 6 липня 2016 Опубліковано: 6 липня 2016 Мене цікавить що краще в мому випадку в пару до пропіку взяти? Метан... Набор будет - бомба ).
saniok Опубліковано: 6 липня 2016 Опубліковано: 6 липня 2016 Метан... Набор будет - бомба ). В нашому спортивному храмі куди я маю честь ходити є два типи качат 1. Строгі натурали які розказують з завидною регулярністю страшилки про метан білок, всаа і т.д. 2.метанмени Таку масу як у других я можу набрати на хлібі))))) і дешево і не шкідливо. Ми хотім ідтіть другім путьом. П.С. метан хочу юзнути але зимою на 2гий курс. стан тут - обычная связка, но сушаться на форуме и с метаном я не знаю як можна просушитись з допомогою метану тому його навіть не розглядав
Valery Опубліковано: 6 липня 2016 Опубліковано: 6 липня 2016 я не знаю як можна просушитись з допомогою метану тому його навіть не розглядав А ты меньше в мифы всякие верь ))). Кстати, "просушиться" с помощью хоть каких ААС - в принципе нельзя. Стероиды не выполняют функцию сушащих препаратов, между прочим...
st1208 Опубліковано: 6 липня 2016 Опубліковано: 6 липня 2016 А ты меньше в мифы всякие верь ))). Кстати, "просушиться" с помощью хоть каких ААС - в принципе нельзя. Стероиды не выполняют функцию сушащих препаратов, между прочим... Читал про американские исследования, согласно которым тестостерон энантат жжет жир как есть, по факту приема, без дополнительных физнагрузок и диет.
Пропионатычь Опубліковано: 6 липня 2016 Опубліковано: 6 липня 2016 Читал про американские исследования, согласно которым тестостерон энантат жжет жир как есть, по факту приема, без дополнительных физнагрузок и диет.Какая разница какой эфир?ДВ одно и то же.Сколько уже можно об этом говорить.И как это по факту приема?Жир жжет диета и кардио.
saniok Опубліковано: 6 липня 2016 Опубліковано: 6 липня 2016 А ты меньше в мифы всякие верь ))). Кстати, "просушиться" с помощью хоть каких ААС - в принципе нельзя. Стероиды не выполняют функцию сушащих препаратов, между прочим... Я в курсі функцій стероїдів, та все ж їхня дія на організм ,відрізняється в залежності від препарату Для сушки я вже прикупив синефрин, йохімбін, л-канітин, л-тироксин і пару пачок зеленого чаю як замінника кофеїну. Блюду низьковуглеводневу дієту. Результат ...... -7кг. Хочу після курсу попробувати кленбутерол. Але зараз в мене інша потреба - потрібно швидко визначитися з другим препаратом у пару до тестостерону пропіонату(літо скоро закінчиться).
vitormma Опубліковано: 6 липня 2016 Опубліковано: 6 липня 2016 потрібно швидко визначитися з другим препаратом у пару до тестостерону пропіонату(літо скоро закінчиться). пропик+нанфенил по 100 чд пропик+турик 100 чд/ 40-50 кд
Arksun Опубліковано: 6 липня 2016 Опубліковано: 6 липня 2016 50 ч/д это капец, я думаю ты их и не почувствуешь) Учитывай же что укроп 5%
saniok Опубліковано: 7 липня 2016 Опубліковано: 7 липня 2016 пропик+нанфенил по 100 чд пропик+турик 100 чд/ 40-50 кд Дякую за пораду. Перший варіант я думаю рано мені. Над другим варіантом подумаю до завтра. 50 ч/д это капец, я думаю ты их и не почувствуешь) Учитывай же что укроп 5% 50 не почуствую а від 100 зразу в космос полечу?)))) Я думаю я і 100 не відчую.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз