Дагот Опубліковано: 21 березня 2018 Опубліковано: 21 березня 2018 Что там за раскол в федерации, два президента или что, кто знает?
Ork Yason Опубліковано: 21 березня 2018 Опубліковано: 21 березня 2018 Та походу у нас на выбор два Кубка Украины Один в Харькове, другой в Черновцах Гыгы Куда ж ехать
Veles Опубліковано: 22 березня 2018 Опубліковано: 22 березня 2018 А як можна захопити Національну Федерацію,якщо вона під егідою держави та безпосередньо мін. молоді та спорту)? https://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/22-2012-п Змагання що буде проводити альтернатива, не будуть мати статусу національних.. А взагалі то я знаю в Запорізькій федерації є певний розбрат між деякими відомими людьми..
Veles Опубліковано: 22 березня 2018 Опубліковано: 22 березня 2018 Всегда удивляла жирная телка судья как бегемот на сцене , а это доця. Все они там "красавцы",а бухают как истинные спортсмЭны)
NoDVa777 Опубліковано: 25 березня 2018 Опубліковано: 25 березня 2018 Та походу у нас на выбор два Кубка Украины Один в Харькове, другой в Черновцах Гыгы Куда ж ехать В Кременчуге)
NoDVa777 Опубліковано: 25 березня 2018 Опубліковано: 25 березня 2018 Считаю нужным добавить, что вчера на турнире IFBB Elite Pro Nafplio - Greece 2018 выступало несколько наших атлетов. Олег Кривой взял реванш после IFBB Elite Pro - Brazil и обошел Томаша Каспара. Дмитрий Горобец завоевал золото в категории менсфизик. Андрей Кухарчук добыл серебро в калассическом бодибилдинге, показав отличную форму. Лично для меня в плане пропорций и качества Кухарчук был №1 в этой категории. Но, судьям виднее(
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз