Дід Опубліковано: 29 жовтня 2019 Опубліковано: 29 жовтня 2019 З 25 по 28 жовтня пройшов чемпіонат України з бодібілдингу за адресою: м. Київ, просп. Перемоги, 37 в приміщенні КПІ ім. Ігоря Сікорського (Центр культури та мистецтв).Виступав в категорії чоловіки фізик до 182 см. Пару слів про організацію змагань-реєстрація учасників проводилася зранку 25 та 26 жовтня.Функціонери якісь знервовані, таке враження , що вони не раді тій кількості учасників, типу "блят...понаїхало".Мала категорія вийти на сцену близько 18 вийшли 20.30, суддівство адекватне(на мою думку), був Кирил Худаєв-медальки та грамоти роздавав. Деякі учасники і я в тому числі заєба...ися пампитися та зігріватися за сценою-треба було взяти не 50 грам коньяка а плящину і влаштувати махач :ireful2: :dc: Глядачів було дуже мало,квитки коштували 200 гривень.По ходу змагань декого з учасників прямо зі сцени дискваліфіковували-бо вони не підходили під критерії категорії.Наху... така реєстрація учасників-прийшов в одязі і зареєструвався-"так яка категорія - менс фізик чи абсолютка бодібілдинг-ну добре хай буде менс фізик :dc:... В моїй категорії було 19 учасників, в фінал не попав тай ху.. з ним, в шорти більше не піду.Качаю далі боді-упор на ноги-буду переходити в класику... Показать Худаєв з бікіняшками Показать Показать Показать Показать Показать
Ork Yason Опубліковано: 29 жовтня 2019 Опубліковано: 29 жовтня 2019 переходи в опен - там еще меньше народу :) до 100кг - было трое :)
Дід Опубліковано: 29 жовтня 2019 Опубліковано: 29 жовтня 2019 переходи в опен - там еще меньше народу :) до 100кг - было трое :) Ork Yason, Я стільки не нажру за рік :dc:
Ork Yason Опубліковано: 29 жовтня 2019 Опубліковано: 29 жовтня 2019 та нажри хоть скока :) я к тому шо в нормальном ББ народу намного меньше глянь протоколы
Дід Опубліковано: 29 жовтня 2019 Опубліковано: 29 жовтня 2019 Показать в нормальном ББ народу намного меньшеглянь протоколы Ork Yason,Нафіга мені протоколи-я вживу бачив кількість класиків та відкриту категорію цього разу (та й в Рівному)-буде ще менше(((
Ork Yason Опубліковано: 29 жовтня 2019 Опубліковано: 29 жовтня 2019 ну так тем более - чо ото толкатся там у шортах
Дід Опубліковано: 29 жовтня 2019 Опубліковано: 29 жовтня 2019 ну так тем более - чо ото толкатся там у шортах Ork Yason, А фізіки на твою думку це ненормальна категорія в бодібілдінгу? :dc:
Ork Yason Опубліковано: 29 жовтня 2019 Опубліковано: 29 жовтня 2019 на мою - так ибо шорты скрывают самую тяжелую и трудно качаемую часть тела - ноги
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз