Bund Опубліковано: 21 серпня 2013 Опубліковано: 21 серпня 2013 Ну раз ніхто про стейк не написав, то я мабуть буду першим. Найкращий спортивний харч.
paraschyk1 Опубліковано: 21 серпня 2013 Опубліковано: 21 серпня 2013 Ну раз ніхто про стейк не написав, то я мабуть буду першим. Найкращий спортивний харч. Лососевий чи говяжий? Говяжий чи лососевий? Ось у чому питання. ;)
Buttler Опубліковано: 21 серпня 2013 Опубліковано: 21 серпня 2013 Ну раз ніхто про стейк не написав, то я мабуть буду першим. Найкращий спортивний харч.Я подумал про это раньше, чем создали тему. Стейки могут быть только из говядины. Все остальное - не стейки...так, мясо-гриль...
Erik Опубліковано: 21 серпня 2013 Опубліковано: 21 серпня 2013 Ну раз ніхто про стейк не написав, то я мабуть буду першим. Найкращий спортивний харч. ммм. стейк.... сейчас тебя поругают за твой стейк, скока там жиров много и белков мало, лучше протеины втирать в бицуху :JC_spank:
Outlawif Опубліковано: 21 серпня 2013 Опубліковано: 21 серпня 2013 О да, филе-миньон... Отличный стейк!
Cell Опубліковано: 21 серпня 2013 Опубліковано: 21 серпня 2013 Что бы много жать, нужно много жать! По теме: тоже люблю стейки, и вообще мясо, практически в любом виде, и остальную всевозможную еду. Но еще я люблю прот ББ.ком (печенье-крем), но что-то не везет его lifter. Печаль - беда...
leshiy333 Опубліковано: 21 серпня 2013 Опубліковано: 21 серпня 2013 а я Люблю Секс и извращения!!!!! отличный выбор)))
t04k2 Опубліковано: 21 серпня 2013 Опубліковано: 21 серпня 2013 О да, филе-миньон... Отличный стейк! если он с кровью....)) все остальное происки веганов
Faust Опубліковано: 21 серпня 2013 Опубліковано: 21 серпня 2013 Показать а я Люблю Секс и извращения!!!!! отличный выбор))) если он с кровью....)) )))))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз