Перейти до публікації

Мистер Олимпия 2013

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

я думаю що вони спеціально за два тижні валять якісь чуток не актуальні фото, для того щоб конкуренти розслабились

взагалі це якийсь фарс - нахуа постити фото своєї підготовки, якщо вони реальні? щоб конкуренти бачили і обійшли ?

• Відповіді 494
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• wolf

154

• Cell

29

• Outlawif

28

• ( VAL )

24

Кращі автори в цій темі

• wolf

wolf 154 публікації

• Cell

Cell 29 публікацій

• Outlawif

Outlawif 28 публікацій

• ( VAL )

( VAL ) 24 публікації

Опубліковано:
взагалі це якийсь фарс - нахуа постити фото своєї підготовки, якщо вони реальні? щоб конкуренти бачили і обійшли ?

ти думаєш, що це можливо? імхо, там вже в підготовці на ходу нічого вже не зміниш, дивлячись на конкурентів. вони вже як потяг на рейсах - задача висохнути і не посипатися. може вони такі фото з супер рельєфом виставляють - щоб конкуренти висадилися і склеїли ласти від передозу ДНП. :as:

Опубліковано:
я думаю що вони спеціально за два тижні валять якісь чуток не актуальні фото, для того щоб конкуренти розслабились

чисто хохлянский менталитет,))) выкладывают что бы интерес подогревать к себе, фанатов подтянуть и попугать конкурентов, морально подавляя своей мегаформой.

Опубліковано:

да ЛОЛ, да вот так прям взяли и "обийшлы" ... ГОД подготовки считай...

Опубліковано:

та от хз - тепер ми маємо тему де є префотки і потім зпівставимо їх з фотками з олімпії

Опубліковано:
Предплечья просто космос.
А что не космос? )
Опубліковано:

у Фила одно только не космос - это ширина костяка, что нихера ему не мешает по сути то

Опубліковано:
Вот жеж блин, все уже за Катлера. А как хаяли его пока он был на вершине... "Холодильник", "самый отстойный м-р О" и все такое прочее :/ Радовались так, когда он вдул последнюю Олю, смеялись над формой.

+1 так всегда. Когда Катлета был все говорили что он не айс, как Филя стал все сказали что Кай Грин лучше, если бы Грин победил многие твердили бы что он еб*т арбузы а значит не достоин.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...