XXR XXX Опубликовано 19 апреля, 2016 Опубликовано 19 апреля, 2016 а это где "мои края"?))) Кировоградская область)
$l@ventiy Опубликовано 19 апреля, 2016 Опубликовано 19 апреля, 2016 Кировоградская область) ну...она хоть по карте и не высокая, зато очень широкая)) какой район?)
XXR XXX Опубликовано 19 апреля, 2016 Опубликовано 19 апреля, 2016 ну...она хоть по карте и не высокая, зато очень широкая)) какой район?) онуфриевский),тебе наверное туда дальше чем мне ехать с кремня)
$l@ventiy Опубликовано 19 апреля, 2016 Опубликовано 19 апреля, 2016 онуфриевский),тебе наверное туда дальше чем мне ехать с кремня)ага,тебе там вообще 5 мин пешком))
XXR XXX Опубликовано 19 апреля, 2016 Опубликовано 19 апреля, 2016 ага,тебе там вообще 5 мин пешком)) вот там бы братья Галагуз пригодились со своим кросфитом)) у тещи все для этого есть)))))))))))))
$l@ventiy Опубликовано 19 апреля, 2016 Опубликовано 19 апреля, 2016 вот там бы братья Галагуз пригодились со своим кросфитом)) у тещи все для этого есть))))))))))))) тёща тренер по кроссфиту?)))
XXR XXX Опубликовано 19 апреля, 2016 Опубликовано 19 апреля, 2016 тёща тренер по кроссфиту?))) та ЗМС))
andreyyy Опубликовано 19 апреля, 2016 Опубликовано 19 апреля, 2016 онуфриевский),тебе наверное туда дальше чем мне ехать с кремня) Моей жены тетя в тех краях. Т.к. она сирота, то щитай теща.
yobilovus Опубликовано 19 апреля, 2016 Опубликовано 19 апреля, 2016 sdiv=this.parentNode.childNodes[1].style; sref=this.parentNode.childNodes[0]; tmp=(sdiv.display!='block'); sdiv.display = tmp ? 'block' : 'none'; sref.innerHTML = tmp ? 'Скрыть' : 'матюки'; return false;">матюкиблять, це якийсь піздец! щось все йде не по плану, останнє що мене добиває - хочемо з дружиною завагітніти, не вдається ніяк, все здається гараз, нічого критичного, так якісь незначні відхилення є, але загалом типу дружині зараз зробили одну процедуру, місяць ще не можна вагітніти. пішов я зі своєю спермограмою до уролга, каже є маленький запальний процес в простаті, але він хуй знати від чого... треба здати аналізи. здав мать його секрет простати і ніхуя не знайли, то ж треба приймати антибіоити широкого спектру дії і під час прийому не можна теж вагітніти. блять! а ще під час курсу ходити і хуячити масажі простати раз в день! і то блять без встановленого діагнозу ... просто якийсь малий запальний процес! МАЛИЙ ЗАПАЛЬНИЙ ПРОЦЕС, КАРЛ! зараз вже закінчиться в дружини період коли не можна вагітніти, а тепер мені сука йти і почитати приймати антибіоити і знов не можна! І я блять. на роздоріжжі - чи зачекати ще два місяці і нічого не робити, чи все ж робити щось з непевним кінцевим результатом. а воно ще й все, сука, налаштовано як онкологічна тема - типу людина будь-які гроші занесе, лиш би вилікуватись .... от парелель та ж сама
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти