Перейти к содержанию

Моя Радость Дня :) / Печалька Дня :(

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

вже побачила і відчула на власні очі проблему, яка у нас вже є і після перемоги матиме масовий характер. це ветерани і їхня позиція у суспільстві. вчора прям згадала Хемінгуея і "втрачене покоління". коли учасники бойових дій починають вимагати привілеїв на кожному кроці, і звинувачують у неповазі до себе не тільки владу, а і усе суспільство (причому участь їх сильно різна, мамин сусід-наркоман теж має посвідчення, хоча він чистив картоплю десь на спокійних лініях тилового забезпечення). на жаль, "наїлася" такого у прийомці при роботі з батьками абітурієнтів. оскільки для дітей учасників АТО/ООС йде окрема категорія пільг, ми на це впливати ніяк не можемо (тільки міносвіти і мінсоцполітики). але регулярно вислуховуємо скандали і візити до відповідального секретаря "з ноги" відчиняючи двері.

а вчора у районному чаті 19-річний хлопець, який лежить у лікарні з легкими пораненнями, катав істерику на тему "а хто ви такі" і "ви нічого не зробили за оці місяці, а я воював".

у військових психологів роботи непочатий край, бо це жесть і у перспективі купа агресії всередині суспільства. торік була свідком, коли один такий ветеран мало не побив водія маршрутки, який просто попросив показати посвідчення. тепер подібне буде на кожному кроці, скоріш за усе.

• Ответов 8.6 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• my_fair_lady

890

• andreyyy

810

• OlegRO

797

• Outlawif

714

Топ авторов темы

Опубликовано
ветерани і їхня позиція у суспільстві
А сколько будет "не вернувшихся" с войны с птср и другими проблемами. Война много чего ломает...
Опубликовано

тому й згадала Хемінгуея і "втрачене покоління". це ж люди, які не знайшли своє місце у суспільстві поза війною.

всілякі розлади у цивільного населення, якщо вірити фахівцям, у 90% випадків проходять самі, у 10% лікуються нескладними методиками самодопомоги. а от з військовими буде сильно фіговіше. раніше я вже бачила негативні приклади, але у меншому масштабі. в нас було колись чергування приймальної комісії, де тільки жіноча половина сиділа, так збіглося (ми по суботах та неділях працювали по черзі), то довелося викликати охорону студмістечка. бо нам погрожували фізичною розправою, якраз батько абітурієнтки, який мав посвідчення учасника АТО.

тільки вчора на прикладі пафосного підлітка помітила. може він звісно тільки у чатику такий буйний, але хто його зна. у 19 років як зірве кукуху від відчуття геройськості, то ставити її на місце доведеться лікарям.

• 3 недели спустя...
Опубликовано

Полноценно возобновляю работу. :connie_running:

Правда обязаностей теперь в два раза больше. Одна из них, в которой вообще не ориентируюсь но буду учится)

Приходится сокращать штат и делать кучу гибридрых сотрудников.

А это и зп, и налоги, и финансовая стабильность/уверенность, возможность больше помогать воинам и нуждающимся.

Ну и главное, что немного забью голову чем-то другим.

Опубликовано

Грустно слышать хвастунов которые не доказывают хвастовство (

Опубликовано

Понимаю тебя.

Слова должны совпадать с действиями. И делать нужно больше чем говорить.

Я впадаю в дикую агрессию когда слушаю этих пиз**ов. Особенно когда выпьют.

В своем окружении, почти всех таких послал "на **й" . От некоторых увы никак. Родные.

Опубликовано

"Выстрадал" себе наконец визу в шенген,чтобы вернуться в Украину.

Я не в курсе как сейчас обстоят дела в Украине с медикаментами и прочими необходимостями.Но помню с месяц назад был дефицит с л-тироксином и еще много чем.

Если есть у кого то необходимость в каких то лекарствах или еще чем то такого плана-пишите в лс,попробую раздобыть и привезти.

Маршрут -Казахстан/Польша/Украина.Предварительно пока планирую приехать 25ого.

Пс.Бенз не повезу,рук не хватит)

На "таблетках,юа" вижу что вроде всего в достатке,но насколько соответствует действительности я тоже хз.

Опубликовано
л-тироксином
Orvex,

Был большой дефицит.

Сейчас навезли.

Но многим почему-то прописывают Эутирокс.

Хотя ДВ одинаковые. Вот с ним есть небольшие проблемы. И ценник вырос.

Опубликовано

ліки є, але так, ціни виросли( мамі треба постійно пити гормональні ліки після онкології, то з +-450-500 грн виріс цінний майже до 700... їй поки дали на 3 місяці безкоштовно у онкодиспансері, але що далі буде, хтозна.

решта ліків теж відсотків на 20 подорожчали. це всілякі звичайні, не специфічні ліки, типу знеболювальних.

Опубликовано

С отключением связи и потерей инета и так невесёлая жизнь в городе стала как в каменном веке.

Маленькие местные провайдеры словили свой звездный час, но пока всех желающих подключат, война закончится.

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...