$l@ventiy Опубликовано 25 июня, 2022 Опубликовано 25 июня, 2022 Може) Працюю з Сергієм Козирєвим та Богданом Стовбою. Ще Олега, керівника сервісу знаю, але забув прізвище, колисьь в 1му залі тренувались разом)
VUBlack Опубликовано 14 июля, 2022 Опубликовано 14 июля, 2022 В Виннице друга всего осколками изрешетило, переломы... но живой, а его племянника, бывшего с ним найти не могут(((
my_fair_lady Опубликовано 14 июля, 2022 Опубликовано 14 июля, 2022 сестра нашої аспірантки дивом лишилася жива. вона працює у бізнес-центрі і саме вийшла у вбиральню за 5 хвилин до прильоту... її колеги поранені, вона ціла лишилася дивом. сама аспірантка у Київ поїхала якраз...
my_fair_lady Опубликовано 15 июля, 2022 Опубликовано 15 июля, 2022 кілька тижнів тому ховали колегу, який помер через ускладнення від каменю у нирках. 38 років. сьогодні померла ще одна колега, від ускладнень задавненої хвороби. 34 роки. тут і з війною ледве вивозиш загиблих, незалежно від віку, усіх невимовно жаль. вчора знов після Вінниці накрило, ридала і не могла зупинитися.
Finanse Опубликовано 15 июля, 2022 Опубликовано 15 июля, 2022 Та це жесть. Більше похоронів відвідав від початку війни, ніж до неї. При тому що всі загинули від хвороб... Про психологічний стан людей взагалі мовчу. Так ніби за тиждень рік проживаємо.
my_fair_lady Опубликовано 15 июля, 2022 Опубликовано 15 июля, 2022 вчора під час прильотів у Вінницю і у нас була повітряна тривога. сиділи у коридорі, потім вийшла на вулицю, бо собаку ж вивести треба. шось гуляла, вдалині якісь бабахи чула. але у нас купа вантажівок вдень їздить, будівництво йде, ну звуки не під час повітряної тривоги я ігнорую. повертаюся до під"їзду - сусідка чула, каже, схоже на ППО. або на розмінування (з Ірпеня до нас може бути чутно). зайшла додому, щось на кухні роблю, і тут такий гуркіт сильний - у гаражах біля дому полетів з даху великий лист металу. я схопила собаку і побігла кудись, і почала ридати. насилу мене заспокоїв чоловік, не могла припити плакати, аж гикати почала. кукуху періодично несе далеко.
Главмех Опубликовано 15 июля, 2022 Опубликовано 15 июля, 2022 Десь писали що 15-го в Бучанському районы навчання зы стрельбою буде
my_fair_lady Опубликовано 15 июля, 2022 Опубликовано 15 июля, 2022 ну вчора було 14те) але стрільби стрільбами, а то реально вибухи були, але дуже далеко. може й правда розмінування. але я реально не звернула увагу. зате лист металу довів до істерики. тут би здоровий глузд не втратити. ще й людей навколо кожного дня паніка нагрібає, і дуже складно не заразитися цими настроями. з кожним днем все гірше.
Главмех Опубликовано 15 июля, 2022 Опубликовано 15 июля, 2022 На те і розрахунок. Саме для того вони і стриляють по мирних містах
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти