my_fair_lady Опубликовано 15 июля, 2022 Опубликовано 15 июля, 2022 та я розумію. Льоша мені те саме каже. намагаюся якось себе тримати у руках і працювати.
MrGreenZ Опубликовано 15 июля, 2022 Опубликовано 15 июля, 2022 я схопила собаку і побігла кудись, і почала ридати. насилу мене заспокоїв чоловік, не могла припити плакати, аж гикати почала. кукуху періодично несе далеко. То конечно дело личное, но не почему бы не попробовать принять курсец каких-то антидепрессантов или противотревожных? Зачем изводить себя и балансировать на грани?
my_fair_lady Опубликовано 15 июля, 2022 Опубликовано 15 июля, 2022 в мене таке не постійно, на щастя. але після масових вбивств, як от Кременчук, Часів Яр, Сергіївка, Вінниця - накриває на день-два. в анамнезі поганий досвід всіляких заспокійливих, тому повернулася до тріо БАДів, які після ковіду врятували від панічних атак. але блін забуваю їх пити. на стресі у мене все вилітає з голови.
Finanse Опубликовано 15 июля, 2022 Опубликовано 15 июля, 2022 Це ні в якому разі не порада (я максимально проти алкоголю), але мої переселенці (ті що в мене живуть вдома) - розказували що коли довго сиділи в укритті, жили там по суті пару тижнів, то вони всією громадою просто пили горівку аби заспокоїтись під час вибухів і поспати трохи. Я б в такому випадку однозначно вибрав нормальні стабілізатори/нейролептики/АДи, але їх мав би підібрати лікар, бо бувають дуже різні реакції. Моя дружина дуже вперто проти таблеток весь час була, а потім згадує минуле і каже - "чого я тоді не пила щось заспокійливе, для чого було стільки терпіти". В ідеалі, звичайно, навчитися справлятися самому зі стресом, але я особисто такого скілу не маю. Поки напружені ситуації - я спокійний і зібраний. На наступний день, або просто з часом, якщо нічим не вріважитись - просто втрачаю контроль.
my_fair_lady Опубликовано 15 июля, 2022 Опубликовано 15 июля, 2022 мені виписували заспокійливі (здається, вони зараз рецептурні), то шось ні, ще гірше ніж спиртне. яке я 10 років не п"ю. йога рятує, але вчора не змогла, бо я ж викладаю зараз, а не для себе тільки. тому відмінила заняття і пішла побігати. трохи попустило. стадіон біля дому відкрили нарешті.
Outlawif Опубликовано 15 июля, 2022 Опубликовано 15 июля, 2022 проти таблеток Потому шо это все вредная для нашего организьму химия!
Finanse Опубликовано 15 июля, 2022 Опубликовано 15 июля, 2022 химия! 0utlaw, Я думав це стереотип просто про людей які не шарять. А по факту всі суперечки з оточуючими про протеїн, креатин, навіть вітаміни зводяться до цього аргументу ХІМІЯ. А блютус навушники плавлять мозок.
Rean1mation Опубликовано 15 июля, 2022 Опубликовано 15 июля, 2022 Впервые услышал как летят ракеты над головой, такой весьма не приятный свистящий звук... ни как не спутать с самолётом. Замираешь в ожидании взрыва до тех пор пока звук совсем не пропадёт.
MaJ0r Опубликовано 15 июля, 2022 Опубликовано 15 июля, 2022 Звук характерный, ни с чем не спутаешь и шумят очень громко, слышно отчетливо в квартирах если летят примерно над тобой
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти