Главмех Опубликовано 5 октября, 2023 Опубликовано 5 октября, 2023 От я навіть не знаю це печалька чи радість. Або моя виняткова фартовість або навпаки притягання неприємностей. Яж тиждень тому звільнився, працюю в Києві. Але на сьогодні відпросився. Треба було отримати остаточний розрахунок по ЗП на старій роботі. Ну і попросили на день вийти замінити ізолятори на трансформаторі. І замінити масло в трансформаторі. Ну проконтролювати сам процес. За додаткові кошти звісно. Ну і як завжди працівники РЕСУ не спішать пішов їх підганять. коли вони зібралися вирішив чого зря палить бензин поїду з ними зібралися то поїхав з ними. По переду автовишка сходу начала розвертатися і задом сдавати до трансфрматора... Показать Я був у бусику позаду... сидів "на гальорці" Показать Водію автовишки відірвало стопи. Той що в автовишці пасажир скалкове поранення, сказали не смертельно. І пассажир з бусика з переднього седіння легкі поранення. Інших оглянули, обмацали, в очі посвітили ліхтариком, молоточком постукали. Видали по 4 колесика фенібуту сказали ідіть відпочивайте...якщо можете поспіть... ага тут хуй заснеш... Особливо коли ти знаєш що ти ходив тудою нозями неоднаразово для відключення трансформатору. І печалька що так сталося, і радість що не зачепило.... А сккільки ще таких подарунків по лісам полям і посадкам розставлено та розкидано.
OlegRO Опубликовано 5 октября, 2023 Автор Опубликовано 5 октября, 2023 это всё равно радость, что жив
OlegRO Опубликовано 5 октября, 2023 Автор Опубликовано 5 октября, 2023 уже в новостях https://www.rbc.ua/ukr/news/kiyivskiy-oblas...1696512980.html
Главмех Опубликовано 5 октября, 2023 Опубликовано 5 октября, 2023 Ага є таке. Мене вже відпустило... руки ще трохи тремтять. І як лежати в тиші то звін у вухах І не покидає думка скльки такого по у нас ще валяєтся якщо від другої світової ще знаходть... І аорівняно з селом на харківщині наш вибух то ніщо... суки в маденькому селі то вважай кожен шостий загинув
MaJ0r Опубликовано 6 октября, 2023 Опубликовано 6 октября, 2023 Мене вже відпустило... руки ще трохи тремтять. І як лежати в тиші то звін у вухах Главмех, Тримайся друже, добре що з тобою усе гаразд
Cardopusher Опубликовано 7 октября, 2023 Опубликовано 7 октября, 2023 Близкая знакомая, с которой вчера провел вечер за приятным, позитивным общением, посадив ее в такси, приехав домой, выбросилась из окна( В шоке..
VUBlack Опубликовано 25 октября, 2023 Опубликовано 25 октября, 2023 ненависть к *идарам стала сильнее, теперь они мне еще и окошки должны, окромя всего прочего радуюсь, что семья жива пока ребенка с комнаты выносил в потьмах сломал нос о косяк, малой в двери прошел, а я чуток зацепился((
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти