Admin Опубліковано: 6 квітня 2008 Опубліковано: 6 квітня 2008 Сам ты химик. Мне нужен кленбутарол и Туранон и Т3 для сушки. А химик тот кто глатает огромными дозами. Я не считаю себя химиком. Та не обижайся ты.. Это ж пацаны шуткуют ))
Terminator Опубліковано: 6 квітня 2008 Опубліковано: 6 квітня 2008 угу :lol: Шото у ШОТЫ пагано с юмором)
aaaddd5 Опубліковано: 8 квітня 2008 Опубліковано: 8 квітня 2008 Я там заказиваю Ансомон все работаэт ! Хорошо што эсть такиэ магазини!
SHOTA Опубліковано: 25 квітня 2008 Автор Опубліковано: 25 квітня 2008 Я там заказиваю Ансомон все работаэт ! Хорошо што эсть такиэ магазини! для чего нужен ансомон? знает кто?
aliksan Опубліковано: 25 квітня 2008 Опубліковано: 25 квітня 2008 для чего нужен ансомон? знает кто? кажысь это гормон роста
Tehno Опубліковано: 8 червня 2008 Опубліковано: 8 червня 2008 ше адреси інтернет магазинів, українських, з хімкою бо шось ніц порядного знайти неможу.
SHOTA Опубліковано: 9 червня 2008 Автор Опубліковано: 9 червня 2008 ше адреси інтернет магазинів, українських, з хімкою бо шось ніц порядного знайти неможу. https://www.anabolex.com.ua/ но надо заказывать от 100 американских
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз