Перейти до публікації

Каковы лучшие цены на стероиды

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
ше адреси інтернет магазинів, українських, з хімкою бо шось ніц порядного знайти неможу.

о, товарищь Техно нарисовался! ну как там твой туринабол? что на этот раз шукаешь?

все самое классное есть в аптеках! :)

• Відповіді 120
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• SHOTA

25

• Евгений

10

• NoDVa777

10

• qwer

8

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

турік був супер з 120 на 18-10 раз до 135 на 8 раз. але закон підлості після курсу зразу перестав займатись на 2.5 місяця. і все пішло в одне місце. зараз почав знову але думаю прокурсити на наступний місяць. в мене в залі є хімка навіть за меншими цінами ніж на тому АНАБОЛЕКСІ, але поставки через нашу милу владу не регулярні тому я хотів підстрахуватись інтернетом.

Опубліковано:
турік був супер з 120 на 18-10 раз до 135 на 8 раз. але закон підлості після курсу зразу перестав займатись на 2.5 місяця. і все пішло в одне місце. зараз почав знову але думаю прокурсити на наступний місяць. в мене в залі є хімка навіть за меншими цінами ніж на тому АНАБОЛЕКСІ, але поставки через нашу милу владу не регулярні тому я хотів підстрахуватись інтернетом.

если будешь делать большие перерывы стероиды нет смысла принимать

Опубліковано:

та то перерва не від мене залежала робота навалилась, а потім попав в лікурню і так мій турік пройшов побоку.

Опубліковано:
та то перерва не від мене залежала робота навалилась, а потім попав в лікурню і так мій турік пройшов побоку.

Это самое печальное..

Опубліковано:

понятно

Опубліковано:

так що немає більше на неньці україні інтернет магазинів з хімарком?

Опубліковано:
так що немає більше на неньці україні інтернет магазинів з хімарком?

скорее всего таким магазинам народ боится доверять, поэтому слабо интересуется.

возьми лучше метан.

Опубліковано:
скорее всего таким магазинам народ боится доверять, поэтому слабо интересуется.

возьми лучше метан.

я тоже в начале сомневался, но у многих пораспрашивал и мне сказали что можно доверять, вот я рискнул и не ошибься.

Опубліковано:
я тоже в начале сомневался, но у многих пораспрашивал и мне сказали что можно доверять, вот я рискнул и не ошибься.

ну анаболексу и в россии доверяютврое как. тут речь идет об "остальных".

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...