aliksan Опубліковано: 9 червня 2008 Опубліковано: 9 червня 2008 ше адреси інтернет магазинів, українських, з хімкою бо шось ніц порядного знайти неможу. о, товарищь Техно нарисовался! ну как там твой туринабол? что на этот раз шукаешь? все самое классное есть в аптеках! :)
Tehno Опубліковано: 9 червня 2008 Опубліковано: 9 червня 2008 турік був супер з 120 на 18-10 раз до 135 на 8 раз. але закон підлості після курсу зразу перестав займатись на 2.5 місяця. і все пішло в одне місце. зараз почав знову але думаю прокурсити на наступний місяць. в мене в залі є хімка навіть за меншими цінами ніж на тому АНАБОЛЕКСІ, але поставки через нашу милу владу не регулярні тому я хотів підстрахуватись інтернетом.
SHOTA Опубліковано: 10 червня 2008 Автор Опубліковано: 10 червня 2008 турік був супер з 120 на 18-10 раз до 135 на 8 раз. але закон підлості після курсу зразу перестав займатись на 2.5 місяця. і все пішло в одне місце. зараз почав знову але думаю прокурсити на наступний місяць. в мене в залі є хімка навіть за меншими цінами ніж на тому АНАБОЛЕКСІ, але поставки через нашу милу владу не регулярні тому я хотів підстрахуватись інтернетом. если будешь делать большие перерывы стероиды нет смысла принимать
Tehno Опубліковано: 10 червня 2008 Опубліковано: 10 червня 2008 та то перерва не від мене залежала робота навалилась, а потім попав в лікурню і так мій турік пройшов побоку.
Admin Опубліковано: 10 червня 2008 Опубліковано: 10 червня 2008 та то перерва не від мене залежала робота навалилась, а потім попав в лікурню і так мій турік пройшов побоку. Это самое печальное..
SHOTA Опубліковано: 10 червня 2008 Автор Опубліковано: 10 червня 2008 та то перерва не від мене залежала робота навалилась, а потім попав в лікурню і так мій турік пройшов побоку. понятно
Tehno Опубліковано: 10 червня 2008 Опубліковано: 10 червня 2008 так що немає більше на неньці україні інтернет магазинів з хімарком?
aliksan Опубліковано: 10 червня 2008 Опубліковано: 10 червня 2008 так що немає більше на неньці україні інтернет магазинів з хімарком? скорее всего таким магазинам народ боится доверять, поэтому слабо интересуется. возьми лучше метан.
SHOTA Опубліковано: 10 червня 2008 Автор Опубліковано: 10 червня 2008 скорее всего таким магазинам народ боится доверять, поэтому слабо интересуется. возьми лучше метан. я тоже в начале сомневался, но у многих пораспрашивал и мне сказали что можно доверять, вот я рискнул и не ошибься.
aliksan Опубліковано: 10 червня 2008 Опубліковано: 10 червня 2008 я тоже в начале сомневался, но у многих пораспрашивал и мне сказали что можно доверять, вот я рискнул и не ошибься. ну анаболексу и в россии доверяютврое как. тут речь идет об "остальных".
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз