andreyyy Опубліковано: 18 жовтня 2013 Опубліковано: 18 жовтня 2013 заряджати треба ввімкненим Точно? Я заряжаю выключеным. Но когда вставляю в розетку, то лампочка на плеере все равно загорается и зарядка идет (хоть и переключатель в положении OFF)
Jus Опубліковано: 18 жовтня 2013 Опубліковано: 18 жовтня 2013 Интересно. А я заряжаю зарядкой из розетки пол дня на работе. Могу и дольше, но думаю, что смысла нет. Если по дороге домой слушаю его в транспорте (час дороги), то на всю тренировку не хватает ( заряжал от розетки - херня такая же была... хз как это получается - но факт
andreyyy Опубліковано: 18 жовтня 2013 Опубліковано: 18 жовтня 2013 заряжал от розетки - херня такая же была... хз как это получается - но факт ОК, попробую через USB включенным.
andreyyy Опубліковано: 18 жовтня 2013 Опубліковано: 18 жовтня 2013 Нужно включеным заряжать ОК. Не знал
yobilovus Опубліковано: 18 жовтня 2013 Опубліковано: 18 жовтня 2013 ОК, попробую через USB включенным. там ще залежитль від самого порта 2,0 чи якийсь інший має бути, здається не нижчий
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз