chesster Опубліковано: 25 грудня 2018 Опубліковано: 25 грудня 2018 теперь ты бурчишь. не? Бурчу конечно :) Адэкватная реакция в моем то возрасте :bm: Ты поинтересовался брать или нет.тебе сказали нет.ты взял.Вот и поинтересовались нюансами твоей тактики. тыкните пожалуйста носом, на это "нет"
OlegRO Опубліковано: 9 січня 2019 Опубліковано: 9 січня 2019 протеиновый попкорн) на англ https://www.youtube.com/watch?v=07J6tKTEcoA
my_fair_lady Опубліковано: 9 січня 2019 Опубліковано: 9 січня 2019 я уже не удивляюсь обилию протеиновых продуктов) заказывала кексы в штатах - вкусно, но дорого. купила наши уже, попробую. протеиновые макароны давно присматриваю, но тут кто-то писал, что они стремные по вкусу. кажется, протеиновая уже любая еда есть.
Finanse Опубліковано: 10 січня 2019 Опубліковано: 10 січня 2019 Так нічого дивного. Протеїн це білок з англ. Якщо можна зробити з нього порошок, або муку - можна що завгодно випікати, або просто білка яєчного добавити побільше і буде протеїнова страва
Outlawif Опубліковано: 10 січня 2019 Опубліковано: 10 січня 2019 Мука из протеина и мука из муки - офигеть как по-разному ведут себя при выпекании.
Jus Опубліковано: 10 січня 2019 Опубліковано: 10 січня 2019 Вот мне тоже кажется, что кексы и прочие печеньки лучше все же кушать "а ля натюрэль" из муки )) а протеин потреблять в стейках там, в твороге. И сову на глобус натягивать не придется
rogazzo Опубліковано: 10 січня 2019 Опубліковано: 10 січня 2019 а протеин потреблять в стейках там эт как?
rogazzo Опубліковано: 10 січня 2019 Опубліковано: 10 січня 2019 тю я подумал типо добавлять протеин в готовый продукт не запекая
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз