yobilovus Опубліковано: 22 травня 2012 Опубліковано: 22 травня 2012 Такие у нас инструкторы, печальный факт... :bh: а потом будет - вот накуя я в зал ходила, талия выросла, грудь уменьшилась и бабла нет?! PS: сейчас я куда-то это все перенесу
Bund Опубліковано: 22 травня 2012 Опубліковано: 22 травня 2012 Банд так то оно так, только нафиг к примеру косые-боковые при узкихплечах? У статуи плечи огромные, все огромное - вот и идет ей такой пресс. ЗЫ А на куй мрамора нехватило у мастера. Що я можу сказати? Якщо вузькі плечі, то там фіг чим виправиш. Тільки синтолом. Або ребра видаляти. Тоді може щось получиться. Ну і про ноги забути. Квадріцепси також будуть візуально зменшувати плечі. З.І. Мабуть натурщику було дуже холодно тоді.
beltramo Опубліковано: 22 травня 2012 Опубліковано: 22 травня 2012 Банд так то оно так, только нафиг к примеру косые-боковые при узкихплечах? У статуи плечи огромные, все огромное - вот и идет ей такой пресс. ЗЫ А на куй мрамора нехватило у мастера. Весь куй ушел в бороду) :bh: а потом будет - вот накуя я в зал ходила, талия выросла, грудь уменьшилась и бабла нет?! PS: сейчас я куда-то это все перенесу Это в лучшем случае)
Ark Опубліковано: 22 травня 2012 Опубліковано: 22 травня 2012 Що я можу сказати? Якщо вузькі плечі, то там фіг чим виправиш. Тільки синтолом. Або ребра видаляти. Тоді може щось получиться. Ну і про ноги забути. Квадріцепси також будуть візуально зменшувати плечі. З.І. Мабуть натурщику було дуже холодно тоді. ну так плечевой пояс тоже можно развивать з.ы. у меня в зале тоже часто наблюдаю картину когда бока качают глупые - вот и качают а тренера дибилы!!
81eg Опубліковано: 22 травня 2012 Опубліковано: 22 травня 2012 Якщо вузькі плечі, то там фіг чим виправиш. Драсте) Качать их акцентировано нужно и спину,.. на грудь и ноги особо не налегать. И главное талию уменьшить).
Bund Опубліковано: 22 травня 2012 Опубліковано: 22 травня 2012 Стосовно плечей. Бачив я в залах деяких хлопців. У них реально був вузький кістях. І що вони не робили плечі залишалися вузькими. Хоча самі були масивними. Саме про них я і писав. Про анатомічні особливості.
Bund Опубліковано: 22 травня 2012 Опубліковано: 22 травня 2012 У меня так) Их вообще нет. Та ладна. Подивившись на аватарку, так зразу і не скажеш. :ag:
81eg Опубліковано: 22 травня 2012 Опубліковано: 22 травня 2012 (змінено) :ah: Ах полно Вам... Не вгоняйте в краску. Махами по Юрику на аве) Змінено 22 травня 2012 користувачем 81eg
Голодный котег Опубліковано: 22 травня 2012 Опубліковано: 22 травня 2012 (змінено) Талію ростить. Тим, хто переймається талією, варто полюбити давньогрецькі канони краси. Тоді чоловіче тіло було функціональним. І прес мав бути великим та сильним. Як по мені, то це ідеал чоловічої краси. Функціонально і гарно. Із слабким пресом воїни ніфіга не могли зробити. Сильний і масивний прес життєва необхідність тогочасного періоду. блин давно ломаю голову над этой статуей. статую липили давно. и очевидно с натуры. что жрал и как тренировался натурщик? когда не было ни вейдера, ни теории о том как нужно тренироваться чтоб росло, ни бцаа, ни пропианата? у кого есть идеи? согласитесь если б ктото сегодня выложил такую фотку себя ни у кого бы не было сомнений что это слосный химег. Змінено 22 травня 2012 користувачем Голодный котег
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз